kotus00 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Witam, wszystkich! Mam gorącą prośbę, czy ktoś mógłby wyliczyć moją drogę życia. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy tkwię jakby w zawieszeniu i nie wiem, jakie dalsze kroki podjąć. Mam na imię Joanna, data urodzenia 11.03.1983 godz. 8:50. Nie wiem czy to ważne, ale nie mam drugiego imienia, a na bierzmowanie dostałam Weronika:) Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych! Cytuj
yamini Napisano 14 Grudnia 2011 Napisano 14 Grudnia 2011 Witaj kotus00! Twoja droga życiowa to 26/8 26/8 Jest długiem zaciągniętym względem ciała. Oznacza silną potrzebę osiągnięcia mistrzostwa w jakimś aspekcie życia. Wszystko, co przychodzi do Twojego życia w okresie jego wpływów, jest niezbędne dla Twojego rozwoju. Uczy panowania umysłem nad aktywnością własnego ciała. Powinnaś panować nad sobą i swoimi emocjami, a w życiu kierować się sercem i wewnętrzną mądrością bardziej, niż samą logiką. Poprzez panowanie nad emocjami i własnymi reakcjami możesz osiągnąć sukces i satysfakcję finansową. Zmysł praktyczny i zdolności administracyjne, jakimi jednocześnie obdarza – zapewniają duże zdolności do interesów. Ta energia skłania do odnalezienia własnej ścieżki rozwoju duchowego – rozbudza zainteresowania wiedzą wewnętrzną i duchowością. Zapowiedź cierpienia i niefektywności działania. Jeśli chodzi o kosmogram, to niech się lepiej ktoś bardziej obeznany w astrologii wypowie, dodaj tylko jeszcze miejsce urodzenia. Nie podejmę się interpretacji, bo nie jestem jeszcze na tym etapie, żeby całościowo czytać radixy, ale mogę powiedzieć, że dość ciekawie wygląda np. 5 "pustych" domów, Uran w opozycji do ascendentu czy koniunkcja Plutona z Saturnem w VI domu (przypisanym transformacji, sytuacjom kryzysowym, wiążącym się także z higieną i stosunkiem do własnego ciała oraz zdrowiem). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi