srokab Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 jestem studentem i od pewnego czasu czekam na wazna prace zarobkowa. poza tym mam na karku egzamin warunkowy. moje sny zawsze podobne mam w czasie zjazdów na uczelni. za tydzień pisze ten egzamin. to juz powtarza sie od 2 miesiecy. mianowicie opisze te sny ktore pamietam. ale nie mam pojecia z czym one moga byc zwiazane. 1. poszedłem do sasiadów i wszystkich zamordwałem nozem. potem zakopałim ich w ogródku. potem przyszedł moj ojciec i sie zapytał co zrobiłem. odpowiedziałem normalnie, zabiłem sasiadow. -ale czemu ich tak płytko zakopałes?. potem spojrzałem na sasiadow i rzeczywiscie byli tylko lekko pokryci ziemia (straszne). 2. jestem w jakiejs publiczjen toalecie silnie zdewastowanej. nagle pojawiaja sie grupa osiłków. otoczenie szybko sie zmienia i znajduje sie teraz z nimi w mojej piwnicy. zaczynaja do mnie strzelac z jakichs plastikowych pistoletow. uciekam do nastepnego pomieszczenia. nagle w reku mam siekiere nie wiem skad. wchodza do tego pomieszczenia gdzie jestem i wszystkich wykanczam. gdy umierali to sie smiali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srokab Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 widze ze moj przypadek wyglada na ciezki. ale bardzo prosze. moze ktos sprobuje mi pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Sen, w którym się morduje świadczy o silnych pokładach agresji w osobie śniącej,są one ukryte i nieuświadomione. Dlaczego czujesz tak silne emocje? Zabicie sąsiadów może świadczyć o konflikcie między wami (między Tobą, a nimi albo między Twoją rodziną,a sąsiadami). Może też oznaczać o jakiejś bardzo silnej niechęci, pytanie dlaczego? Sąsiedzi są lekko pokryci ziemią,co świadczy o "brudzie" jaki jest między wami. Sen drugi to nic innego jak ukazanie się bardzo silnej agresji w życiu. Traktujesz najbliższe otoczenie wrogo, uważasz,że cię atakują (plastikowe pistolety),ale może być tak,że oni poprostu Tobie doradzają i nie wierzą w Twoją "krwawą zemstę" (śmiech podczas zgonu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Zgadzam się z Damą Trefl, chciałam jeszcze tylko dodać, że toaleta oznacza związki intymne, a piwnica, w której rozgrywa się jednak większa część drugiego snu to podświadomość, ale także powiązania rodzinne (w końcu to oni stwarzają podwaliny naszego umysłu). Tak więc to łączy się z tym, co napisała Dama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srokab Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 serdecznie dziekuje za odzew i pomoc! co mnie zaskoczyło to to ze myslałem ze to wszystko ma bardzo silny zwiazek z moja szkołą. "pokłady agresji" to jest sprzeczne z moja naturą, sadze nawet ze w poprzednim zyciu byłem mnichem. ale jak najbardziej przyjmuje i mam to na uwadze. miedzy mna a sasiadami jes ok, chyba ze chodzi o innych ludzi... jeszcze raz DZIĘKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joannabialek1 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Witam.Ja mialam sen koszmar wręcz zamordowałam we śnie własną mamę...poźniej nie mogąc ukryć ciała , poćwiartowałam je i zmieliłam....dalej nie moglam sobie poradzic z zapakowaniem zwłok(zmielonych)....ockn elam sie i zgłosiłam policji ten fakt z obawy , że i tak kiedys to sie wyda a ja zostan e skazana za współudział i zacieranie sladów....czyli końcowy etap snu to jakbym nie ja zabiła.....może ktos potrafi mi jakos pomóc w interpretacji tego koszmaru....pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrenka1987 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 lol a co oznacza jesli ktos chce mnie zamordowac (moj szef z poprzedniej pracy)? ale wpierw morduje 2 inne osoby i widze jak prowadzi 2 inne moja siostre i tate ;p maja kamienie w rekach a ten szef pistolet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts