Skocz do zawartości

prośba o onterpretacje snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj, Droga Cyganicho trudniej interpretować swój sen , który nie pamietam jak sie zaczał.Pamietam tyle ,wiem ze musze przejsc na druga strone , czuje sie niepewnie mam jakies lęki i zdaje sie ze uciekam przed czymś , jest noc ,jestem sama na z córka i boje sie nie o siebie ale o nia , jak to zwykle bywa matka zawszeboi sie o swoje dziecko.Aby przejsc na druga strone musze przejsc przez bramę ,w ktorej majka sie zamkąć wrota z obydwu stron i wiem ze ma napełnic sie woda , pomimo tej wwiedzy wchodzimy do niej i szybko biegniemy poniewaz zamykaja sie wrota , dopadamy do nich w momencie gdy zamykaja sie , ale jakims dziwmym trafem jeszcze je otwieram i wybiegamy na zewnatrz a tam jest bagno i las , wchodze w to bagno bo wiem ze musze dotrzec do celu ze to jedyny ratunek by je przejsc , cały czas obserwuje swoja córke czy jest kolo mnie czy nie wpadła w grzezawisko dalej , zagłebiłysmy sie po kolana i dalej idziemy a potem nagle sie budze i na tym koniec snu.Wiem ze symbolami jest brama , noc , bagno , ale jak połczyc to w całosc i zrozumieć??Czy oznacza to koniec jakiegos etapu w moim zyciu i początek nowego??? Dziekuje jesli znajdziesz czas na wytłumaczenie czegos co dla mnie jest nie całkiem zrozumilale .Wody w bramie nie zauwazyłam, chyba dlatego ze zdazyłam z niej wyjść, ale wiem ze gdyby nie udało nam sie wyjsc to utopiłybysmy sie w niej .

Gość cyganicha
Napisano

Witaj,cos jeszcze jest ukryte,tajemnicze.Kłopot który próbować będziesz przezwyciężyć lub juz to czynisz.Boisz się zmian ale ryzykujesz.Wpadasz przez to w większe tarapaty a swoja córke masz w tych problemach cały czas przy sobie.Tkwicie w nich obie.Ale będziesz zdeterminowana a okoliczność nadarzy się sprzyjająca by kłopot pokonać i sama nie będziesz dowierzała, że po takich trudach ale osiągnęłaś sukces.Uda się Wam obronna ręka pokonać niepowodzenie.Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje Cyganicho , fajnie wytłumaczyłas mi moj sen , ciesze sie ze nie utone w tych problemach i ze uda mi sie je rozwiązac .Pozdrawiam

Gość cyganicha
Napisano

Wszystkiego co najlepsze i powodzenia życzę :) Podołasz wszystkiemu ;)