Skocz do zawartości

Bardzo proszę o interpretację snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio śniło mi się, że rozpoczeła się wojna. Najpierw sen zaczął się normalnie, można nawet powiedzieć, że bardzo miło. Polepszyłam swoją znajomość z byłym przyjacielem i naprawdę się do siebie zbliżyliśmy. Jednak chwile potem mój sen zamienił się w koszmar. Nagle blok w którym mieszkam zaczął się trząść, usłyszałam wybuchy, krzyki moich najbliższych. Nagle z windy wysiadł jakiś człowiek, troche przypomniający Hitlera.. zaczął strzelać. Zabił mojego przyjaciela, Maćka. Ja zdążyłam uciec. W domu wszyscy panikowali, dziadkowie zostali zabici, moja mama i pies leżeli ranni, a ja podeszłam do okna, widziałam jak wszystko i wszyscy giną. Podwórko na którym się wychowywałam zamieniło się w istną ruinę. Czułam się jakbym była na świecie tylko ja i ten zamachowiec, że robi wszystko bym właśnie JA zgineła. Odeszłam od okna i próbowałam pomóc mamie i pieskowi wyjść z domu. Nagle znalazłam się na schodach które prowadziły do jakiegoś schronu. Po drodze spotkałam również mamę Maćka, zaprowadziłam ich tam i sama z niewiadomego powodu wróciłam do mieszkania. Znów wyjrzałam przez okno, ale zamiast zobaczyć ruiny innych bloków, zobaczyłam mnóstwo dzieciaków z mojej dzielnicy którzy mimo tych wybuchów obok nich jak gdyby nigdy nic grają mecz. Nagle zaświeciło słońce, w tym momemcie przypomniałam sobie o Maćku, o rodzinie i o wszystkich chwilach które przeżyłam w ciągu całego życia. Zobaczyłam wybuch. Chwile później znalazłam się nad blokiem, w powietrzu, obserwowałam wszystko z góry. Wydawało mi się, że świat zaraz przestanie istnieć. Próbowałam się wybudzić ze snu, zobaczyłam blask słońca i wtedy dopiero się obudziłam. Cała przerażona. Nigdy nie oglądam filmów, zdjęć, nie słucham opowieści wojennych i katastroficznych. Boję się. A do tego, od dłuższego czasu śni mi się że coraz bardziej polepszam swoje stosunki z Maćkiem i coraz bardziej się do siebie zbliżamy. Co to wszystko może znaczyć? Mam się czymś martwić? Pomożecie?

Gość cyganicha
Napisano

Podpowiem Tobie tyle,że sen ukierunkowuje Cie w strone ostrożności.Mówi o tym,że mężczyzna z którym jestes aktualnie emocjonalnie związana nie da Tobie szczęścia.Martwic nie wiem czy sie powinnaś,nie wiem na ile poważnie podchodzisz do tej znajomości.jeśli jednak masz plany dalekosiężne w związku z nim sen daje przesłanie,iż nic z nich nie wyjdzie.Pozdrawiam

Napisano

Tak naprawde jest tak że ja chce tego bardziej niż on. Ale dziękuje, przemyśle to wszystko :*

Gość cyganicha
Napisano

Bardzo proszę i pozdrawiam :) Wszystkiego co najlepsze :)