pawel116 Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Witam, śniło mi się dzisiaj, że leżałem na łóżku w białej pościeli. Z poduszki i kołdry wychodziło nadzienie jagodowe takie jak w jagodziance. Najwięcej z poduszki - gdy się obejrzałem za siebie miałem fioletową górkę nad głową. Co to oznacza? Edytowane 11 Września 2011 przez pawel116 Cytuj
Gość e Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 To bardzo dobry znak. Obietnica szczęścia w życiu uczuciowym. Być może zapowiedź relacji uczuciowej przepojonej czystością, doskonałością. Pozdrawiam (: Cytuj
pawel116 Napisano 11 Września 2011 Autor Napisano 11 Września 2011 Zapomniałem jeszcze coś dodać - to łóżko stało blisko okna, był ranek, do pokoju wpadały promienie słońca. Cytuj
Gość e Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 To tylko potwierdza to co wcześniej napisałam. Spełni się w Twoim życiu uczuciowym to czego pragniesz. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi