kasienka10001 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 witam , czy mozesz mi pomoc ??? Bylam na zewnatrz z moim bratem , bylo tam sporo ludzi . w oddali widzialam grupke ktora zaczela spiewac obrazliwie o moim nazwisku , mojej rodzinie . mojego brata to rozdraznilo i postanowil to przerwac i isc do nich . ja sie balam , probowalam zatrzymac , uczepilam sie jego . wkoncu bylismy juz kolo nich , to byli sami mezczyzni , takjakby stali w kole , zobaczylam jednego twarz (byla nieuczciwa , brzydka, chuda ) wyszedl z kola i mial dlogi , cienki , ostry noz i chcial mi nim odciac reke bym poscila , odczepija sie od mojego brata . tylko mnie drasna , zrobil malutka cienka rane cieta z ktorej polecialo troche krwi . niejestem pewna czy to spowodowalo puszczenie brata , chyba poposcilam ale dalej bylam kolo niego blisko. uratowal mnie przed straceniem reki moj byly chlopak , ktory sie pojawil by rozgonc towazystwo , strzelal do nich i byl wkorzony . dziekuje z gory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Witaj Kasieńko,pewnie,że tak,na tyle na ile potrafię już Ci mówię: osoba z Twojego bliskiego otoczenia nie ma szczerych zamiarów wobec Ciebie jak i Twojej rodziny.Przede wszystkim wobec Ciebie.Ma zamiar wyrządzić Tobie jakąś przykrość,jest zazdrosna o Twoje kontakty z bratem.Mogę sądzić,że Twój były chłopak gra w Twoim snie rolę tego złego i tego dobrego mężczyzny.Według mnie to Twój były chłopak jest osobą która krzywdzi Ciebie.Ty podświadomie może szukasz w nim teraz oparcia i to dlatego on Ciebie uratował przed straceniem ręki. Uważaj też proszę na sferę zawodową,jakich ludzi masz wokół siebie.Nie wszyscy z nich są uczciwi.Tak rozumiem Twój sen.Wszystkiego co najpiękniejsze życzę i pozdrawiam cieplutko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts