EmilieM Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Witam. Zaniepokoił mnie mój dzisiejszy sen, dlatego bardzo proszę o interpretację. Śniło mi się że samotnie podróżowałam po Japonii i w pewnym momencie musiałam przejść przez park który wydawał się bardzo zadbany i piękny, ale gdy zaczęłam przechodzić, wszędzie pojawiły się węże i ogromne pająki. Udało mi się przejść bez ukąszenia, ale byłam bardzo przerażona, później zgubiłam się w mieście i nie potrafiłam odnaleźć drogi do hotelu. Gdzieś przewinął się również motyw szerszenia, którego nie dało się usunąć z mojego pokoju, kiedy już myślałam że został zabity, on znowu się pojawiał. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Witaj,przed Tobą możliwość wkroczenia w nowy związek uczuciowy,który wydaje Ci się spełnieniem marzeń.Ale to ułuda.Rzeczywistość będzie inna.Przygotuj się na smutek,to że zostaniesz wykorzystana,uczucie nie wniesie nic pozytywnego dla Ciebie.Przemyśl,czy warto brnąć w to dalej.Nie unieszczęśliwiaj siebie. Wszystkiego co najlepsze życzę. Cytuj
EmilieM Napisano 12 Września 2011 Autor Napisano 12 Września 2011 Bardzo dziękuję za interpretację i tak szybką odpowiedź! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi