Kimmy160 Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Witaj ! proszę Cię bardzo o postawienie Tarota dla mnie a właściwie na moje kłopociki , chodzi o moje finanse temat bulwers dla mnie ciągły brak gotówki prowadzę małą firmę i stąd to pytanie -- kiedy w końcu( poczuję ulgę ) przyjdą do mnie jakieś większe pieniądze a pytanie drugie dotyczy miłości , czy w tym roku się zaręczę . Aneta 10.09.1974 Błażej 27.03.1971 Proszę ślicznie o wróżbę -- pomóż mi plissss ! będę wdzięczna !!! Cytuj
pretoria Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Załóż temat w dziale prośby o wróżbę, bądź poproś o przeniesienie tego. Najlepiej zaznacz w temacie do kogo kierujesz prośbę... Cytuj
Kimmy160 Napisano 15 Września 2011 Autor Napisano 15 Września 2011 Dziękuję już przeniosłam przepraszam a TY zajmujesz się wróżeniem ? Cytuj
pretoria Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Dziękuję już przeniosłam przepraszam a TY zajmujesz się wróżeniem ? Tak, ale ja zaczęłam przygodę z Kartami Klasycznymi a Ty prosiłaś o Tarota Cytuj
Kimmy160 Napisano 16 Września 2011 Autor Napisano 16 Września 2011 Witaj Dziękuję że odpisałaś z klasycznych też można dużo się dowiedziec więc jeślibyś mogła i znalazła trochę czsu to bardzo proszę o wróżbę Pa ! Cytuj
pretoria Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Witaj Dziękuję że odpisałaś z klasycznych też można dużo się dowiedziec więc jeślibyś mogła i znalazła trochę czsu to bardzo proszę o wróżbę Pa ! Mogę odpowiedzieć, ale trzeba czekać bo mam swój własny temat, a w dodatku mało czasu... Jeśli Ci zależy na szybkiej odp to poproś kogo innego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi