k0wall Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Śniło mi się, że byłem razem ze znajomymi na wyjeździe (może wakacje?) lub w jakimś nieznajomym miejscu. Przechodziliśmy obok dużego basenu, i kolega postanowił do niego wskoczyć w ubraniu (próg był dosyć wysoki). W pewnym momencie kobieta, która przebywała obok basenu powiedziała nam, że jest tam rekin. Spostrzegliśmy, że kolega przed nim ucieka i rekin go ranił. Druga osoba wskoczyła mu na pomoc by odciągnąć uwagę rekina (była to koleżanka, którą poznałem na tegorocznym wyjeździe wakacyjnym). Wyglądało to trochę jak walka z bykiem, bo koleżanka płynęła na wprost rekina i zmieniała kierunek przepływając nad nim, lub obok. W pewnym momencie była zmęczona i nie miała już siły uciekać, nie pamiętam czy i ją ugryzł. Na szczęście ktoś podał mi mały pilot (taki jak z alarmem do auta), dzięki, któremu poprzez naciśnięcie guzika wywoływany był dźwięk odstraszający rekina. Rekin odpłynął w drugi koniec basenu.. a dalej nie pamiętam. Proszę o interpretacje. Dodam, że kolega który wskoczył do basenu to mój znajomy z roku. Razem ze znajomymi z roku organizowaliśmy sobie takie wyjazdy w tym toku, z ty, że tego kolegi akurat nie było na żadnym. Byłem niedawno na wakacjach i przeczytaliśmy wiadomość w gazecie, że w miejscowości mieszczącej się ok 100 kilometrów od miejsca w którym przebywaliśmy, widziany był rekin w morzu, co było nietypowym zdarzeniem dla tego regionu. Na szczęście nie wyrządził nikomu krzywdy. Koleżankę poznałem właśnie na tym wyjeździe. Pozdrawiam Cytuj
Gość e Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Nie masz się czym martwić, bo ten sen to połączenie w jedną całość tego co pozostało w Twoim umyśle po przeczytaniu artykułu w gazecie, wspomnienia z wyjazdu i znajomi. To podświadoma projekcja tego co widziałeś co przeżyłeś dosyć niedawno. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi