pawel116 Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Witam, śniło mi się, że w środku nocy znalazłem się w gęstym lesie. Niebo było bezchmurne. Mimo to wiatr strącał z drzew rosę, która spadała na ziemię w formie deszczu. Cały czas padało z góry, przez co ziemia była mokra i wyglądała jak wielkie mokradło. Moje buty ślizgały się po błocie, miałem spore trudności z utrzymaniem równowagi. Pamiętam, że stałem w bezruchu i mokłem. Wokoło mnie chodziły jakieś dzikie zwierzęta, widziałem tylko zarys ich sylwetki i od czasu do czasu słyszałem jakieś pomrukiwanie. W pewnym momencie znalazłem wyjście z tego lasu, zacząłem stawiać delikatnie kroki, po czym znalazłem się na suchym i stabilnym gruncie. Co to oznacza? Cytuj
Gość e Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Błądzisz w życiu. Nie wiesz dokąd pójść, jaki kierunek wybrać i gubisz się w tym wszytskim postępując czasami nieuczciwie. Zakonczenie snu sugeruje, że zastanowisz się nad swoim postępowaniem i podążysz właściwą ścieżką. Pozdrawiam (: Cytuj
pawel116 Napisano 14 Września 2011 Autor Napisano 14 Września 2011 Błądzisz w życiu. Nie wiesz dokąd pójść, jaki kierunek wybrać i gubisz się w tym wszytskim postępując czasami nieuczciwie. Zakonczenie snu sugeruje, że zastanowisz się nad swoim postępowaniem i podążysz właściwą ścieżką. Pozdrawiam (: Myślę, że masz dużo racji, rzeczywiście jestem taki trochę ospały, nie wiem jak się moje życie dalej potoczy, czy spełnią się moje marzenia... Staram się być bierny i czekać na to co przyniesie los. Cytuj
Gość e Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Moja mała rada: działaj! Wiesz ile tracisz czekając na to co przyniesie los? Korzystaj z życia, bo po to jest aby się nim cieszyć. Pozdrawiam (: Cytuj
pawel116 Napisano 14 Września 2011 Autor Napisano 14 Września 2011 Oj może nie używaj żółtego koloru bo nic nie widać Masz rację, z tym że lepiej jest nieraz coś przemyśleć i zaplanować niż potem wpakować się w jakieś bagno i zbierać żniwa nieodpowiedzialnych decyzji. Mam szacunek do samego siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi