Arshi Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Czy pan x pojdzie z pania y na 100 dniowke ansuz - algiz - gebo Beda rozmowy i Pan pojdzie z Pania, bo bedzie jej jedyna nadzieja... Cytuj
Gość dziarka Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Pan X pójdzie z panią Y ponieważ... ma nadzieje na dobrą zabawę...a i pani Y nie jest mu obojętna;) Cytuj
Weles Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Oczywiście, że pójdą Chyba nawet wiem komu wróżyłeś Bo zdaje mi się, że widziałem ten rozkład... Cytuj
Arshi Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 Oczywiście, że pójdą Chyba nawet wiem komu wróżyłeś Bo zdaje mi się, że widziałem ten rozkład... Tak wiesz Cytuj
Izabela123 Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 myślę, że pójdzie, z radością i nadzieją na dobrą zabawę Cytuj
Arshi Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 ja bym dołozyła jeszcze do gebo kolejna rune ale wyglada na to ze zgodzi sie. Zosiu byś mogła stworzyć jakiś artykuł np. dla jakich run warto dokładać jeszcze jeden kamyk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi