Skocz do zawartości

Nazwa firmy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

od niedawna wiele niedobrego dzieje się w moim życiu zawodowym i właśnie w tym kierunku mam do Was ogromna prośbę ...!

Otóż , zamierzam jeszcze w tym miesiącu zarejestrować firmę .Działalność ma się opierać na nowo wprowadzonym produkcie .

Widząc niepowodzenia jakie dotychczas spotykały obecna firmę ( w której pracuje ) postanowiłam skorzystać z przywileju numerologii .

Ale właśnie proszę Was o opinię co do powodzenia nazwy i daty rozpoczęcia działalności . Mianowicie :

data urodzenia : wibracja 6

imię i nazwisko : imię -29/2 , nazwisko (dwuczłonowe) -12/3 i 10/1

nazwa firmy :40/4

nie wiem czy jasno to napisałam ?

z poważaniem

Napisano

Podaj pełną datę swojego urodzenia, pełną datę rejestracji firmy i nazwę firmy.

nazwa firmy :40/4

Taka informacja de facto nic nie mówi - wibrację nazwy stanowią trzy liczby - suma samogłosek/suma spółgłosek/suma wszystkich liter w nazwie.

Napisano

bardzo dziekuję za zainteresowanie

data ur 26.01.1977

nazwa : Universal Paulina Wiercioch-Lipińska

data rozpoczecia : tutaj mam problem : 22.09.2011

Napisano

Bardzo zależy mi na opinii wyboru nazwy .

Dotychczasowa firma to działalność rodzinna .Parę lat wcześniej , pracowała razem ze mną osoba , która interesowała się właśnie numerologią . Pewnego dnia powiedziała do pracowników i właścicieli , iż pod taką nazwą jaka jest teraz ,firma za parę lat będzie miała wiele niepowodzeń i kłopotów . I tak też się stało .Dzisiaj mimo moich największych starań i strategicznych pomysłów nic nie idzie do przodu .To tak jakby jakieś fatum .

Dlatego wierzę ,iż siła numerologi i Waszej wiedzy pomoże mi w wyborze , a i to przełoży się na spokój i rozsądne działanie jakie zamierzam podjąć.

Jeszcze raz proszę o pomoc ,

Napisano

Przepraszam Seid że prosiłam o interpretacje , ale dopiero teraz odczytałam Twój wpis na profilu .Rzadko korzystam z jakiegokolwiek forum i trochę się gubię .

Napisano

Przelicz jeszcze raz dokładnie sumę samogłosek/sumę spółgłosek/samogłoski+spółgłoski. Mi po szybkim liczeniu wyszło 8-2/11-1. Ósemka i jedynka sa co prawda korzystne, 2/11 już nieco mniej, bo może dawać niestabilność finansową.

Ważna jest też suma daty rozpoczęcia działalności i nazwy firmy. Tworzy ona tzw. przeznaczenie firmy i rzutuje na jej przyszłośc. W tym przypadku to 8+1=9. Dziewiątka jest wibracją bardzo niekorzystną biznesowo i powinno się jej unikać. Na dziewiątce bogacą się wszyscy tylko nie właściciele firmy - może być tak, że firma będzie przynosiła straty, bo np. odbiorcy nie będą płacić za wykonane usługi, zysk może też cudownie znikać z firmowego konta.

Miesiąc założenia to też 9 co może dodatkowo jeszcze potęgować kłopoty finansowe.

Napisano

dziękuje Seid , zatem wszystko wraca do punktu wyjścia , nie wiem czy dam rade udźwignąć ciężar obecnej sytuacji , dlatego poprosiłam o pomoc , byc może numerologia da mi jakąś siłę działania .Zastanawiałam się czy może nie dodać mojego nazwiska do obecnej nazwy firmy (PW ZALTO-bis) ? A z data , cóż gdyby nie czas który mnie goni ..............

Z wyrazami szacunku

Napisano
Zastanawiałam się czy może nie dodać mojego nazwiska do obecnej nazwy firmy (PW ZALTO-bis) ?

Podaj nową pełną nazwę to policzę.

A z data , cóż gdyby nie czas który mnie goni ..............

Data się sumuje do ósemki więc nie jest aż tak tragiczna.