paulina77 Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Witam od niedawna wiele niedobrego dzieje się w moim życiu zawodowym i właśnie w tym kierunku mam do Was ogromna prośbę ...! Otóż , zamierzam jeszcze w tym miesiącu zarejestrować firmę .Działalność ma się opierać na nowo wprowadzonym produkcie . Widząc niepowodzenia jakie dotychczas spotykały obecna firmę ( w której pracuje ) postanowiłam skorzystać z przywileju numerologii . Ale właśnie proszę Was o opinię co do powodzenia nazwy i daty rozpoczęcia działalności . Mianowicie : data urodzenia : wibracja 6 imię i nazwisko : imię -29/2 , nazwisko (dwuczłonowe) -12/3 i 10/1 nazwa firmy :40/4 nie wiem czy jasno to napisałam ? z poważaniem Cytuj
Gość Seid Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Podaj pełną datę swojego urodzenia, pełną datę rejestracji firmy i nazwę firmy. nazwa firmy :40/4 Taka informacja de facto nic nie mówi - wibrację nazwy stanowią trzy liczby - suma samogłosek/suma spółgłosek/suma wszystkich liter w nazwie. Cytuj
paulina77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 bardzo dziekuję za zainteresowanie data ur 26.01.1977 nazwa : Universal Paulina Wiercioch-Lipińska data rozpoczecia : tutaj mam problem : 22.09.2011 Cytuj
paulina77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 Seid , powiedz coś więcej ... Cytuj
paulina77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 Bardzo zależy mi na opinii wyboru nazwy . Dotychczasowa firma to działalność rodzinna .Parę lat wcześniej , pracowała razem ze mną osoba , która interesowała się właśnie numerologią . Pewnego dnia powiedziała do pracowników i właścicieli , iż pod taką nazwą jaka jest teraz ,firma za parę lat będzie miała wiele niepowodzeń i kłopotów . I tak też się stało .Dzisiaj mimo moich największych starań i strategicznych pomysłów nic nie idzie do przodu .To tak jakby jakieś fatum . Dlatego wierzę ,iż siła numerologi i Waszej wiedzy pomoże mi w wyborze , a i to przełoży się na spokój i rozsądne działanie jakie zamierzam podjąć. Jeszcze raz proszę o pomoc , Cytuj
paulina77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 Przepraszam Seid że prosiłam o interpretacje , ale dopiero teraz odczytałam Twój wpis na profilu .Rzadko korzystam z jakiegokolwiek forum i trochę się gubię . Cytuj
Gość Seid Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Przelicz jeszcze raz dokładnie sumę samogłosek/sumę spółgłosek/samogłoski+spółgłoski. Mi po szybkim liczeniu wyszło 8-2/11-1. Ósemka i jedynka sa co prawda korzystne, 2/11 już nieco mniej, bo może dawać niestabilność finansową. Ważna jest też suma daty rozpoczęcia działalności i nazwy firmy. Tworzy ona tzw. przeznaczenie firmy i rzutuje na jej przyszłośc. W tym przypadku to 8+1=9. Dziewiątka jest wibracją bardzo niekorzystną biznesowo i powinno się jej unikać. Na dziewiątce bogacą się wszyscy tylko nie właściciele firmy - może być tak, że firma będzie przynosiła straty, bo np. odbiorcy nie będą płacić za wykonane usługi, zysk może też cudownie znikać z firmowego konta. Miesiąc założenia to też 9 co może dodatkowo jeszcze potęgować kłopoty finansowe. Cytuj
paulina77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 dziękuje Seid , zatem wszystko wraca do punktu wyjścia , nie wiem czy dam rade udźwignąć ciężar obecnej sytuacji , dlatego poprosiłam o pomoc , byc może numerologia da mi jakąś siłę działania .Zastanawiałam się czy może nie dodać mojego nazwiska do obecnej nazwy firmy (PW ZALTO-bis) ? A z data , cóż gdyby nie czas który mnie goni .............. Z wyrazami szacunku Cytuj
Gość Seid Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Zastanawiałam się czy może nie dodać mojego nazwiska do obecnej nazwy firmy (PW ZALTO-bis) ? Podaj nową pełną nazwę to policzę. A z data , cóż gdyby nie czas który mnie goni .............. Data się sumuje do ósemki więc nie jest aż tak tragiczna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi