kaktusik11 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Witam.Od dłuższego czasu śni mi się to samo. Bolą mnie nogi a właściwie kolana i nie mogę iść, nie mogę całkiem wyprostować kolan i dać kroku.Nie uciekam przed niczym, ale nie daję rady iść, czuję niemoc.Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Witaj Kaktusiku, Wygląda na to, że odrzucasz jakąś alternatywę. Nie chcesz zgodzić się z odmiennością jakiegoś zdarzenia, sposobu myślenia, innego pojmowania rzeczywistości. Skutek jest taki, że nie możesz przekroczyć jakiejś normy, stereotypu i kontynuować rozwoju. Również rozwoju swojej świadomości, swojego rozwoju duchowego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusik11 Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Może zrozumię interpretację mojego snu tzn. zdołam ją zrozumieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Niemoc w życiu wobec pewnej sprawy w Twojej sytuacji. Jest to spara na której bardzo Ci zależy,bo "chcesz iść dalej",ale z przyczyn losowych lub własnych nie możesz. Może to też oznaczać bierność na pewną sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts