Skocz do zawartości

Dzisiejszy dzien - ZAKOŃCZONE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z racji, ze nie ma cwiczen, a ja lubie cwiczenia, daje jedno krotkie :)

Gdzie bylam dzisiaj o godzinie 10?

Po prostu krotkie pytanko na miejsce. Ciekawe co wam pokaza karty.

No chyba, ze wolicie bardziej zaawansowane cwiczenia? :chytry_na:

Edytowane przez NeoNówka
Napisano

Gdzie byłaś dzisiaj o 10:00 Królowa monet, pustelnik, kapłanka

w pracy byłaś albo w sprawie pracy - na rozmowie

Napisano

3 monet, Mag, Król Mieczy

hm...udałaś się gdzieś na występy przed publicznością, od której coś zależy :D

wydaje mi się, że zrobiłaś dobre wrażenie i zostałaś doceniona...ale przez kogo? :D ja bym obstawiała egzamin albo jakaś ważna prezentacja przed szefem lub komisją o jakiś projekt...w każdym razie musiałaś błysnąć intelektem :D hahaha na troje babka wróżyła ;D ale obstawiam egzamin :)

Gość Madeliine
Napisano

5 Buław, Rycerz Buław i Cesarzowa

Bardzo chciałaś zaimponować komuś ważnemu. Byłaś skupiona, gotowa do działania. Była to prezentacja, która otworzy ci drzwi do spełnienia ambicji. Bardzo wiele zależało od tego wystąpienia.

Napisano

3 Denarow, 6 Denarow, Moc

dla mnie totalnego laika pachnie tu praca, dostalas to na co sobie zasluzylas ( czyzby podwyzka?, uznanie? ), to dalo Ci solidnego kopa do dzialania - to z jednej strony

a z drugiej - bylas na rozmowie kwalifikacyjnej, pokazalas sie od dobrej strony

Napisano

a kiedy możemy spodziewać się rozwiązania konkursu? ;) zżera mnie ciekawość co to się działo o tej 10:00 :D

Napisano
a kiedy możemy spodziewać się rozwiązania konkursu? ;) zżera mnie ciekawość co to się działo o tej 10:00 :D

Nie wiem czy czekac na kogos jeszcze...Czekamy? :)

Napisano

Słuchajcie!!!

Poczekajmy chociaż jeden dzień jeszcze!!!!

Tu ludziska lubią brac udziały w ćwiczeniach a nie zawsze mają od razu czas więc poczekajmy.

Trochę cierpliwości i wyrozumiałości...

Napisano

Witajcie ponownie ;)

król monet, 9 mieczy, paź kielichów

Ktoś cię oceniał, a Ty coś prezentowałaś.. i pokładałaś wielką nadzieję, że pozytywnie rozpatrzą Twoją sprawę, ale związany był z tym stres. Możliwe, że to była rozmowa o pracę, choć bardziej skłaniam się z czymś związanym z nauką - egzamin, czy coś w tym stylu (tak z zycia wzięte - moze miałaś obrone dyplomu? ;)

Chociaż nie wiem, czy nie zasugerowałam sie poprzednimi odpowiedziami, bo niepotrzebie je najpierw przeczytałam... :/

Napisano

Siła,/ 10 Pucharów, 6 mieczy

na wycieczce jakiejś

stawiam na zoo lub spływ

z rodzinką chyba byłaś

Napisano (edytowane)

Wyciągnąłem Kapłankę - byłaś w jakiejś poradni, albo na konsultacjach w sprawie obrony - 5 Mieczy

Może to spotkanie z promotorem.

Edytowane przez Zib
Napisano (edytowane)

Królowa mieczy ,Rycerz mieczy ,7 mieczy

Byłaś w sadzie ,albo na posterunku i zeznawałaś w sprawie kradzieży:mysli:

Może byłaś u krawcowej ,bo tych mieczyków u mnie bezliku ,ale kto teraz chodzi do krawcowej ?:lol:

Edytowane przez miriam 1
Napisano
ale kto teraz chodzi do krawcowej ?:lol:

np. ja chodzę do krawcowej :P skracać spodnie, dopasowywać coś, szyć sukienki :D

Napisano

Cieszę się, że poczekałyście bo nie miałam czasu wcześniej... :usmiech:

Gdzie byłaś w środę o godz. 10:00?

3 buław, Królowa pucharów, giermek buław ->Słońce

------Umiar---------------Wieża-------------Mag------

-------------Sprawka-------------Gwiazda-------------

-----------------------Cesarzowa---------------------

Poranek spędziłaś w domu, szybko się uwijałaś z pozbieraniem się i wyszłaś gdzieś, gdzie musiałaś spełnić jakiś obowiązek, miałaś do załatwienia coś, co wiązało się z czymś nowym, wizyta ta miała dać nowe możliwości. Więc albo byłaś gdzieś w sprawie dziecka np. spotkanie w szkole albo przepisanie do innej albo zapisałaś je na jakieś dodatkowe zajęcia.

Trudne kurczaki pieczone ;P

Napisano

Daff, ja nie mam dzieci :)

Pozniej dam odpowiedz co i jak :)

Jak to sie nie chodzi do krawcowej? Powinno sie miec jedna do skracania, szycia i poprawek ;)

Napisano
Daff, ja nie mam dzieci :)

Pozniej dam odpowiedz co i jak :)

Jak to sie nie chodzi do krawcowej? Powinno sie miec jedna do skracania, szycia i poprawek ;)

kurcze ten giermek buław tak mi się skojarzył, ale to może być wizyta u kogoś obrotnego, zwinnego, kto Ci jakąś usługę świadczył lub miał coś umożliwić, pomóc :)

Napisano

Bylam w Urzedzie Pracy. Musialam wstawic sie na termin u mojego 'opiekuna'. Zawsze jak sie do niego wybieram to pojawia sie konflikt interesow. Ja mam swoje oczekiwania a on zupelnie co innego proponuje. Zawsze wychodze z niczym. Rozmowa odbywa sie w jezyku obcym takze stawia mnie w gorszej pozycji.

To by bylo na tyle :)

Napisano
Bylam w Urzedzie Pracy. Musialam wstawic sie na termin u mojego 'opiekuna'. Zawsze jak sie do niego wybieram to pojawia sie konflikt interesow. Ja mam swoje oczekiwania a on zupelnie co innego proponuje. Zawsze wychodze z niczym. Rozmowa odbywa sie w jezyku obcym takze stawia mnie w gorszej pozycji.

No to mi się udało.

Byłaś na rozmowie o pracy

Napisano

Kurczę, a moja pierwsza myśl była taka, że byłaś w urzędzie (sprawiedliwość) albo załatwiać jakieś sprawy urzędowe, no ale nie napisałam bo pomyślałam, że pojadę stereotypem a tu proszę :zeby:

Napisano

ach to niby ogólnie napisałam że coś załatwić, co dałoby nowe możliwości, więc trafiłam :hura:

Napisano

Tak, Gaja byla najbilzej :) A Daffne napisala, ze cos zalatwic i to tez w sumie pasowalo :)

Napisano

no to byłam blisko :D wszak to nie był egzamin, ale rozmawiałaś z kimś od kogo wiele zależy i musiałaś błysnąć intelektem :D

czyli nie jest źle :)

• Lubię to! 1
Napisano

Daff, mialas fajne karty :)

3 bulaw jako moje nadzieje na cos nowego, moze oferta pracy, szkolenie.

On jako giermek bulaw (z pochodzenia Grek, bardzo zakrecony facet :) )

Napisano

Oj tak boilerku, dla mnie to byl jak wystep :) Musialam sie niezle przed nim napocic ;)

Napisano

cieszę się, że na poziomie metaforycznym trafiłam w dziesiątkę :D to mnie motywuje do dalszego tarotowania :D

Napisano
Daff, mialas fajne karty :)

3 bulaw jako moje nadzieje na cos nowego, moze oferta pracy, szkolenie.

On jako giermek bulaw (z pochodzenia Grek, bardzo zakrecony facet :) )

no energiczny, ktoś ruchliwy i wygadany ;P Dlatego pomyślałam w pierwszej chwili o dziecku, którego wszędzie pełno, a tu kurczaki pieczone rosły facet taki ma power :D

Napisano

Liznelam ociupine prawdy krecac sie wokol pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej; z reszta trafilam jak kula w plot :hmmm: ....... Kapinka trafnosci dodaje laikowi skrzydel :_haha:

Dzieki wielkie za nauke i czekam (pewnie nie tylko ja ) na wiecej!!!!! :buziak:

Napisano
no energiczny, ktoś ruchliwy i wygadany ;P Dlatego pomyślałam w pierwszej chwili o dziecku, którego wszędzie pełno, a tu kurczaki pieczone rosły facet taki ma power :D

Oj Daff, tak wygadany ale jak dziecko...nie wiesz czasem o co mu chodzi :P