Elfk Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Siemka ostatnio nawiedzaja mnie bardzo dziwne sny... nie wiem czy to ma zwiazek cos z moim zyciem. Przez ostatnie miesiace duzo kobiet z mojego otoczenia zaszlo w ciaze. w domu kobieta w ciazy (lokatorka) w pracy dwie, moje przyjaciolki i kolezanki. W czerwcu moja siostra bierze slub. No i wlasnie sni mi sie duzo kobiet w ciazy jakos nie robilo na mnie to wrazenia az do ostatniego snu. Snilo mi sie ze ja i moja starsza siostra ktora wlasnie ma miec slub bylysmy na jej slubie w ciazy tyle ze po mnie juz bylo widac mialam brzuszek a ona oglosilo ze jest w 8 tygodniu. wszyscy sie cieszylismy i byl to naprawde przyjemny sen jednak po obudzeniu nie daje mi spokoju i wciaz o nim mysle. a ostatniej nocy snila mi sie moja matura tylko jakos dziwnie biegalam mowilam ze nic nie umie bylam nerwowa i czulam jakbym przed sama soba cos ukrywala... ;/ z gory dziekuje wam za pomoc bede wdzieczna pozdrowienia dla forumowiczow :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Sny o ciąży to sny odreagowujące, sama przyzałaś,że większość osób,które znasz jest w okresie błogosławionym . Poprostu ten stan wbił Ci się w podświadomość i ztąd sen . Matura to egzamin,a więc stoi przed Tobą jakiś ważny "eegzamin"/sytuacja, której się boisz,ale znasz na nią odpowiedź, którą ukrywasz w sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfk Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 dziekuje za pomoc.. czyli z ta ciaza uwazasz ze to tylko przez to ze to odreagowanie?? moze i racja thx wielkie :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Tak oczywiście, odczułam to także na sobie tylko sen nie dotyczył ciąży a egzaminu . Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts