miker Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 snilo mi sie ze ktos nawbijal mi zszywek takerem do glowy i im wiecej ich wyciagnalem tym wiecej nowych sie pojawialo az w koncu wyrwalem sobie kawalek czaszki i zadalem durne pytanie czy cos mi sie stanie a tu mozg na wierzchu ))) dodam tylko ze wogole nie czulem bolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Kolejny przykład tłumionej agresji,raczej w tym przypadku autoagresji. W twojej głowie są myśli,które powodują ból, złość i właśnie agresję. Im bardziej starasz się je "zakopać w sobie" przytłumić tymbardziej one są dostępne w Twoich myślach i "powiększają" się, powiększa się liczba problemów,z którymi nie umiesz dać sobie rady. Mózg wydaje mi się oznacza,że Ty jesteś świadomy tych myśli i uczuć jakie sie z nimi wiążą. Brak bólu to bierność i obojętność na wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miker Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 bardzo dziekuje za szybka i bardzo trafna odpowiedz masz tu 100 % racji pozdrawiam szczegolnie jesli chodzi o ta biernosc juz w samym snie mialem to uczucie i to na dodatek nie byl pierwszy sen z takim podkladem emocjonalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts