Skocz do zawartości

liczba

ilybj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc cyganeczko :)) wiesz co mam tylko jedno pytanie, ostatnio snila mi sie liczba jedna w kilku konfiguracjach, na pewno nie jest to wynik mojego myslenia o tym bo w ogole tego wczesnej nie zauwazalam, zauwazylam dopiero po 3 razach :) najpierw bylo 1500, potem 15, teraz 150, w sennikach 15 tlumaczą jako 1+5, gdzie indziej jeszcze widzialam, ze jedno zero powyzej dziesiątki oznacza wyzszy poziom na umysl, dwa zera wyzszy poziom na dusze, a potem na kosmos, tylko ze znaczenie samego 15 nie pasuje zeby odnosic to do duszy, sama wiec nie wiem nic!

Gość cyganicha
Napisano

hej ilybj ;) o tych poziomach o których piszesz nie wiem.jednak liczba 15 odnosi się do duszy w aspekcie takim aby własnie ta dusza Twoja nie upadła.Ona ma zwyciężyć a nie ziemskie słabości.Musi panować porządek i harmonia między podejściem moralnym i filozoficznym do życia.Słabości ludzie np pazernośc,chciwość, nie mogą być na pierwszym miejscu.ważne abys umiała i stawiała czoła tym słabościom bo 15 zmusza Cie do mądrosci i pokonywania tych słabości.150 i 1500 jeszcze bardziej wzmacniają wymowę 15,czynia ja mocniejszą,silniejszą;przemawiaja jeszcze silniej.A to że się powtarza ta liczba w róznych świadczy o tym,że musisz wyciągnąć naukę ze swojego zachowania gdyż jest coś czego nie dostrzegasz i nad tym nie pracujesz.Coś musisz u siebie w swoim postępowaniu zauważyć i zmienić.Wszystkiego dobrego :)

Napisano

ochh dziekuje ale wciaz nie wiem co to moze byc :((( trudno, poczekam az samo sie wyjasni:]

Gość cyganicha
Napisano

Samo się wyjaśni ;)

ile mogłam tak podpowiedziałam :) Pozdrawiam