dorka17 Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 sniło mi sie, iż w mieszkaniu mam trzy malutkie kotki i miałam sie z nimi przeprowadzić gdzieś...... co to moze oznaczac... Cytuj
Gość e Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 A pamiętasz jak wyglądały te kocurki? Cytuj
dorka17 Napisano 19 Września 2011 Autor Napisano 19 Września 2011 małe szare takie ..miesięczne kocięta urocze i skłonne do zabawy... taki to byl wesoły obrazek gromadka kociąt..ale tak wyrwana z kontekstu gdzies w miekszaniu a potem..miałam sie z nimi przeprowadzic.. to jakby informacja z offu z góry dziekuje za interpretacje.. Cytuj
Gość e Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 Jeśli miałaś pozytywne odczucia co do tych kotków to dobry sen. Bo kot ma dwoistą naturę i jeśli mamy negatywne uczucia w trakcie snu to zazwyczaj przynosi jakieś niepokoje ale Twoje kotki były skore do zabawy. Więc ja to bym widziała w ten sposób, że przed Tobą nowy etap w życiu, ale pozytywny i wydaje mi się, że będziesz wychodzisz do ludzi tzn. zaczniesz intensywne życie towarzyskie. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi