marciszonek Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Witam wszystkich, sniła mi się dzisiaj całą noc babcia, w dodatku była w ciąży... babcia żyje, ma 75 lat... martwiliśmy się wszyscy w rodzinie jak to bedzie a ja martwiłam się jak ona urodzi, czy cesarkę będzie miała czy jak? ale w sumie nie pamiętam, żeby ludzie w moim śnie jakoś bardzo się dziwili temu faktowi, traktowaliśmy ją jak małę dziecko,że trzeba jej pomóc, zawoziliśmy na badania itp generalnie-dziwny sen czy macie jakieś pomysły dot, interpretacji? pozdrawiam, marta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest e Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ogólnie ciąża to zarodek nowego życia. Może Twoja babcia wejdzie teraz w jakiś czas kiedy będzie potrzebowała wsparcia rodziny, może będziecie musieli jej pomagać tak jak we śnie. We śnie martwiliście się o nią więc może chodzi o zdrówko... Pozdrawiam (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciszonek Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 hm, może racja zaraz do niej zadzwonię do u niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest e Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Pamiętaj ja też mogę się mylić, ale na pewno będzie jej miło, że zadzwoniłaś i się o Nią troszczysz. Pozdrawiam (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts