anian40 Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 Goyu Kochana, mogłabyś mi powiedzieć, czy uda mi się w najbliższym czasie zmienić pracę i jeżeli tak, to czy będę z niej zadowolona? dane na pw Cytuj
goya Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Wiesz, wychodzi, ze szybka zmiana pracy nie jest wskazana, bo może tu jeszcze coś fajnego się zadziać... Fajnego nie tylko zawodowo a ... personalnie... Perspektywicznie - tak. Znajdziesz. Ale coś co będzie się zapowiadać się bardzo obiecująco finansowo, może przynieść totalne rozczarowanie i przekonanie , ze nie tak miało być... Jakieś niechciane amory, podchody, podgryzanie... Dokonuj więc decyzji bardzo rozważnie, nic pochopnie... Abyś nie doznała rozczarowania zamieniając siekierkę na kijek... Cytuj
anian40 Napisano 5 Października 2011 Autor Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Goyusiu Kochana, chcesz mi powiedzieć, że w tej pracy mogę kogoś poznać, czy może masz coś innego na myśli pisząc - nie zawodowo, lecz personalnie? i kiedy to ma się ewentualnie zdarzyć? tak na marginesie dzisiaj idziemy do szkoły na "egzamin". Ocenie zostanie poddana niunia, obserwować ją i inne dzieci będzie cała rzesza ludzi np. pedagodzy, psychologowie i inni. Strasznie się denerwuję. II Etap to „ezamin” rodziców i tego boję się najbardziej – bo będę musiała iść sama. pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo Edytowane 7 Października 2011 przez anian40 Cytuj
goya Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 w tej pracy mogę kogoś poznać I tu nie do końca wiem o co chodzi, bo istnieje też właśnie taka ewentualność... Ale tak czy inaczej, powinno być ... jakoś radośnie... Czasowo - nie mam pojęcia... I nie denerwuj się egzaminami. Jesteś Dobrą Mamą! Trzymam kciuki.... Cytuj
anian40 Napisano 7 Października 2011 Autor Napisano 7 Października 2011 Goyu, pogratuluj mi byłam na sprawie apelacyjnej dot. alimentów - wyrok podtrzymany i jeszcze musi mi oddać za koszty procesowe - a tego troszkę jest hehe papa i dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi