gj77 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Witam, Śniło mi się dzisiaj ,że odbierałam poród kuzynki. Poród był szybki, zaś dziecko było otoczone jakąś błoną. Może to było to tzw dziecko w czepku urodzone :-). Następnie dziecko przytuliłam do siebie. Na tym sen się skończył. Jeśli możesz Cyganicho, to proszę o interpretację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Witaj, jakiej płci dziecko kuzynka urodziła? czy w realu ona jest w ciąży? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gj77 Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Witam, We śnie nie widziałam płci, ale faktycznie prawie pól roku temu kuzynka urodziła synka :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Hej, Twoja wewnętrzna droga,poszukiwanie samej siebie,problem na który napotykasz/napotkasz.Coś co przezywasz ulegnie zakończeniu.Transformacja w jakiejś sferze Twojego zycia.Nie mogę powiedzieć w jakiej, bo nie wiemy czy to była dziewczynka czy chłopiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts