Skocz do zawartości

Duchy/dusza sen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Mam Problem nie wiem co oznacza moj sen ani zapamietane rysunki. Postaram sie wam je jaknajbardziej upodobnioc do tych z mojego snu. na zadnych sennikach nie dostalem konkretnej odpowiedzi, same jakies bzdury wiec prosze was o interpretacje tego snu z gory dziekuje zaczelo sie :

Jak zwyklemod wielu lat ogladam rozne programy o duchach np ten na Discabvery World bo sa interesujace. i Wczoraj obejrzalem se kolejny odcinek ale nawet mnie niue zadziwil. Nastepnie obejrzalem sobie 2x Amerykan Pie bo byklo strasznie nudno. o godzinie 1:01 zasnelem ( wiem bo pisalem sms w tym czasie ) sen zacza sie dziwnie, byl ukazany moj pokoj w wynajmowanej kawalerce ale dom byl ze starego mojego rodzinnego mieszkania jak i moja rodzina tez tam byla. nagl zaczely dziac sie rozne rzeczy , jakies dziwne dzwieki slyszalem itp. wyszedlem do przed pokoju i dzrzwi od lazienki zaczely sie otwierac jak i zamykac (ale nie do konca bo nie bylo ich slychac ) ja spanikowalem zaczelem sie bac. Powiedzialem to dla siostry a ona nie wierzyla ( przypominam ze to wszystko w snie sie dzieje ) wkiec podeszla do tych drzwi i znowu sie otworzyli i zamknely i tak powtarzalo sie kilka razy. wiec odeszlismy ja zaczelem plakac i i panike siac bo nie wiem o co chodzi i balem sie. Nagle siostra mowi bym poszedl do swojego pokoju z siostra a ona po drodze krzyczy "wypier*alaj! czego tu szukasz "! i nagle cisza taka . ja siedze w swoim pokoju i czuje strach. nagle ze łzami w oczach powiedzialem grzecznie dlaczego mnie nawiedzasz po co tu jestes :( ze smutkniem. zapytalem rowniez czy dac mu kartke i czy mi napisze co tutaj robi. wiec polozylem kartke na lozku wraz z dlugopisem i zacza rysowac ale nie dlugopisem tylko kartka sie zdzierala w krztalt liter zapamietalem dokladnuie ten rysunek a to jeden z nich :

potem zapytalem chcesz mnie opetac? i nie dostyalem odpowiedzi zadalem kolejne pytanie czy przyprowadzic ksiedza i nagle zacza rysowac kolejny rysunek a o to on :

i nagle sen sie urwal wstalem z takim dziwnym uczuciem napisalem do dziewczyny ze snily mi sie duchy z lekkim nawiedziem a ona nic hehe ja naprawde sie boje ze to cos moze znaczyc prosze o jakos dobra interpretacje nie wiem co mam robic..

Nie Aktualne problem prawdowpdobnie rozwiazany Dziekuje wszystkim

Edytowane przez Darax
Problem Znikl