konoli Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Miałam bardzo dziwny sen...Śniło mi się, że siedziałam na kibelku i najpierw BARDZO mocno i BARDZO DUŻO leciało mi jakiegoś śluzu z...no z damskiej części ciała rodnej. Pózniej lała się krew...Dużo i stawała się coraz to ciemniejsza i było jej coraz to więcej... I to cały sen... Jako że krew w śnie posiada wiele znaczeń zdecydowałam sie opisać swój dość nietypowy sen. No ale przecież nie każdemu zawsze śnią się łąka i baranki... :icon_frown: Proszę o pilną opinię, please... Cytuj
Gość e Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 W najbliższym czasie nie będziesz czuła się dobrze ani psychicznie ani fizycznie. Jakieś wydarzenie tak na Ciebie wpłynie, ze będziesz się czuła tak jakby ktoś wyssał z Ciebie całą energię do życia. Powodem tych kłopotów i zmartwień będą jakieś nieporozumienia miłosne. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi