konoli Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 [/b][/b] się jej lało...jakbym poroniła <myśli> ....tak chyba tak można to opisać. Było dużo krwi, najpierw jakiś śluz, potem zamienił się w krew, aż tak chlusło nią...jakieś upławy też były... Ostatnio podejrzewam, że mogę być w ciąży... Wieczorem pozwoliłam sobie na zjedzenie udka kurczaka...jakoś mi sie chciało. Może pełen żołądek+zmartwienie+dziwne smaki, więc i psychiczna rozterka= takie sny???Hmmm??? Ale co to oznacza?"D Błagam o pomoc?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoli Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 ...i nie ma odpowiedzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) bo czasami trzeba poczekać. a postów się nie powiela Jest to niezgodne z regulaminem.wczesniej prośbę o interpretacje dałas tu http://www.ezoforum.pl/prosba-o-interpretacj%EA-snu/56071-krew-lalo-si%EA-duzo-krwi.html więc i tak ode mnie bys jej nie otrzymała. Poza tym interpretację dostałaś w dziale ogólnym a u mnie dalej oczekiwałaś na odpowiedź. Edited September 21, 2011 by cyganicha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoli Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Przepraszam chciałam poznać zdanie wszystkich! ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 rozumiem ale tak sie nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts