Skocz do zawartości

proszę o interpretację snu...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Więc sen był nastepujący: spacerowałem z moja byłą dziewczyną, przeszliśmy przez małą rzeczkę, szlismy jej brzegiem az doszlismy do jakby półwyspu, na jego końcu zatrzymaliśmy się. usiedliśmy przy brzegu i rozmawialiśmy i śmialiśmy się. nagle za nią zauważyłem malego węża, powiedzialem zeby nie panikowala i zeby powoli wstala. zdziwiona wstala, powiedzialem uwazaj tam jest wąż, wrocilismy w strone miejsca w ktorym przekroczylismy rzeczke, po drodze mijając jeszcze jednego naprawde dużego wężża i kolejnego węża ale tym razem tylko połowe (sama głowa jakby odcięta od reszty).po drodze dziekowala mi kilkakrotnie calując mnie w policzek. poszliśmy do miejsca w którym przez rzeczkę przechodzil mostek. po jego przejsciu poszlismy drogą która prowadzila w głąb lasu, ktory wyglądal jak w jakims gorskim kurorcie. po drodze minelismy budke z jedzeniem itp., zapytala mnie czy mam gumy do żucia (bo zawsze miałem i jej dawałem jak chciala). powiedzialem ze juz nie wiec postanowilem je kupic, poszedlem do budki, lecz nie bylo tam gum, ale ona zauwazylo ciasto, wyglądające jak babka z polewą zelkową, powiedziala ze chce kawalek, wiec zabralem sie do kupienia ów ciasta, sprzedawca dał mi 2 kawałki po czym sen sie urwał bo obudził mnie budzik...

co sądzisz>?

Gość cyganicha
Napisano

Nie chciałabym wydawać żadnych osądów, czy wyciągnąć złych wniosków ale uważam,że ów sen ostrzega przed niewiernością Twojej dziewczyny. Sytuacjami,które mogą mieć miejsce w najbliższej przyszłości.

Jeśli cos takiego będzie miało miejsce,dla niej tamte sytuacje nie będą miały głębszego podłoża,ponieważ uczucia oczekuje i ma tylko od Ciebie.Tak uważam.

Napisano

tylko, że to moja była dziewczyna, od czerwca nie jesteśmy razem. Zachowuje sie jak dziecko, od wakacji nie gadalismy ze sobą... a ja ciągle o niej snie... ;/ i za kazdym razem gra ona naprawde mile role...

co oznaczają ów węże i głowa węża leżoca obok poprzedniego węża...?

Gość cyganicha
Napisano

jakiego koloru były te węże? dla mnie jest to jednoznaczne ale powiedz,czy pamiętasz kolor?upewnie się.

Napisano

zielone, takietypowe weze jak spotyka sie popliżu bagien i zbiorników wodnych, zielony z brązowymi przebarwieniami.

Gość cyganicha
Napisano

dla mnie to te węże symbolizuja zagrożenie i wszystko to co wyżej napisałam.Zagrożenie dla Waszych relacji.Piszesz była dziewczyna,czekasz na nią.Myslisz o niej i stąd też sny o niej.Życie postawi ją powtórnie na Twojej drodze ale jak bedzie dalej Ty zdecydujesz.Te węże nie są znakiem optymistycznym odnoszącym sie do zachowania tej dziewczyny.Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)