Skocz do zawartości

Rytuał, modlitwa do Anioła Miłości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jaki ma związek modlitwa o miłość ze sportami walki?

Taka ze jak ten Rytuał będzie działało (nie wiem czy podczas czy po) ale zrobiłem ten rytuał 2 lata temu i działało jak jeszcze nie skończyłem przez 9 dni uprawiać ten rytuał .. to chce zęby Anioł Miłości znalazł taką osobę co najlepiej uprawia sport walki ..dla mnie taka osoba jest o wiele bardziej warta uwagi niż zwykła dziewczyna co zamiast trenować cokolwiek to chodzi tylko do kościoła (ja tam uprawiałem Boks Tajski)

Napisano
Jaki ma związek modlitwa o miłość ze sportami walki?

To tak w ramach pakietu ;)

to chce zęby Anioł Miłości znalazł taką osobę co najlepiej uprawia sport walki ..dla mnie taka osoba jest o wiele bardziej warta uwagi niż zwykła dziewczyna co zamiast trenować cokolwiek to chodzi tylko do kościoła (ja tam uprawiałem Boks Tajski)

Przypomina to nieco wybieranie i kupowanie jakiegoś przedmiotu na allegro.

Podaj Aniołowi Miłości swój adres, żeby wiedział gdzie ma wysłać paczkę z wybraną przez Ciebie dziewczyną ;)

Napisano

Gdy się do niego pomodlisz i przyprowadzi ci osobę, z którą będziesz się ekstra czuł i będzie ci się bardzo podobać, będzie akceptować twoje pasje a nie będzie ćwiczyć sportów walki. To powiedz, olejesz czy weźmiesz podarek?

Napisano
To tak w ramach pakietu ;)

Przypomina to nieco wybieranie i kupowanie jakiegoś przedmiotu na allegro.

Podaj Aniołowi Miłości swój adres, żeby wiedział gdzie ma wysłać paczkę z wybraną przez Ciebie dziewczyną ;)

tylko ze nie mozna wybrać szczególną osobe jak by mozna było to miał bym jedną na ku xD

Gdy się do niego pomodlisz i przyprowadzi ci osobę, z którą będziesz się ekstra czuł i będzie ci się bardzo podobać, będzie akceptować twoje pasje a nie będzie ćwiczyć sportów walki. To powiedz, olejesz czy weźmiesz podarek?

tzn to mi jest obojętnie ale wolał bym zeby ta dziewczyna tak jak ja trenowała by sport walki o była by szczupła mam nadzieje ze nie trafi mi sie psycho fanatyk religijny ;)

Napisano

Twoje słowa świadczą o lekceważeniu ich wiedzy. Odpuść sobie ten rytuał.

Napisano

Anioły pomagając dają to co w danej chwili jest dla nas najlepsze i wcale niekoniecznie to czego chcemy. Ważny jest chyba efekt, nie? Chcesz być z daną dziewczyną szczęśliwy, nie? Zresztą dlaczego od razu zakładasz, że z fanatykiem religijnym się nie dogadasz na innych płaszczyznach? Może anioły zadecydują, że to będzie dla Ciebie najlepsze i będziesz szczęśliwy???

Napisano

Uzuman, nie myl rytuału, o który pytasz, z nauczaniem Kościoła Katolickiego, gdyż nie ma ona z tym nic wspólnego. Modlitwa do Anioła Miłości, to rytuał magiczny :)

Czym innym jest wiara, zawierzenie Bogu, polecenie Jemu swoich próśb i zdanie się na Jego prowadzenie i pomoc oraz zdanie się na Jego Anioły, o którym napisała Mimbla, a czym innym danie zlecenia bliżej nieznanemu bytowi określonemu jako Anioł Miłości.

Można to ująć również w inny sposób: możesz powierzyć swoją prośbę Bogu i poprosić o dobre dla Ciebie rozwiązanie, zdając się na Jego wybór i wiedzę lub możesz złożyć zlecenie innej istocie duchowej, którego "jakość wykonania" może mieć wątpliwie dobry skutek (inaczej: przeważnie nie kończy się to dobrze).

Nie obawiaj się również, że trafisz na osobę głęboko wierzącą :)

Wystarszy, że z samego założenia intencji zaprzeczasz możliwości spotkania z kimś takim :)

Chcesz się modlić do "innego boga" i jednocześnie obawiasz się, aby "wybranka" nie była zbyt blisko Boga :)

To już określa pewne parametry :)

Napisano (edytowane)

Dzieki za odpowiedz :) .. tylko ciekawi mnie czy wtedy ona zagada do mnie czy jak? chodzi mi skąd bede wiedział ze to ta ;)

nie jestem pewny ale chyba juz jest 1 kwadra ksiezycia

I kwadra wypada 27 sierpnia.

26 września

26 października

24 listopada

tylko zauwazyłem ze kwadra ksiezycia juz jest od kilku dni i to nie od 26 wrzesnia tylko wczesniej ;/ od dzisiaj robie ten rytuał jak nie jest za pózno xD

Edytowane przez Uzuman