mikarimi Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Ciekawa jestem co oznacza mój sen. Śniło mi się że jestem w ciąży o której dowiedziałam się dosyć późno. Nie prowadziłam się najlepiej, paliłam i piłam alkohol. I nagle źle się poczułam i zaczęłam rodzić. W szpitalu nie mogli mi pomóc ale jedna z pielęgniarek włożyła mi palce w pochwę i odeszły mi wody. Nagle znalazłam się w znajomym mi pomieszczeniu i dziwnym trafem był tam duży basen w którym urodziłam jedno dziecko a drugie zostało w brzuchu. Nie wiem czy dzieci żyły ale wydaje mi się że tak. Strasznie męczy mnie ten sen zwłaszcza że dobrze go zapamiętałam. Co to może oznaczać?? Czy ktoś może mi pomóc??? Edytowane 22 Września 2011 przez mikarimi Cytuj
pawel116 Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 W szpitalu nie mogli mi pomóc ale jedna z pielęgniarek włożyła mi palce w pochwę i odeszły mi wody. To mi się podoba - szczerze i bezpośrednio Pozdrawiam i również czekam na interpretację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi