Siago Napisano 21 Listopada 2008 Napisano 21 Listopada 2008 Dzisiaj w nocy przyśnił mi się sen któy był bardzo dziwny i zaczęłam poszukiwać jego znaczenia..... Śnił mi się dawno temu zmarły śp. dziadek który w moim śnie również nie żył i leżał tak sobie nie pamiętam wydaje mi się że gdzieś w domu ale bardziej utkwiło mi w pamięci to że dziadek leży tak już dosyć długo i nie mogłam zrozumieć dlaczego moja mama i jej bracia nie szykują sie do pogrzebu... (widać było że dziadek już dość długo tak leżał poniewż ciało jego wyglądało dość strasznie)... I w końcu jakoś tak bez przyczyny moja mama i jej rodzeństwo zaczęli dziadka przygotowywać ubierać myć.... wiem że to dziny sen mój dziadek nie żyje od 20 lat ..... a rodzina niestety jest w rozsypce.... jeśli ktoś mógłby pomóc w interpretacji Siago
Sephira Napisano 24 Listopada 2008 Napisano 24 Listopada 2008 Siago, podejrzewam, że może chodzić o jakąś rodzinną sprawę z przeszłości, która nie została do końca wyjaśniona, zamknięta. Nie da się nad tym po prostu przejść do porządku dziennego, należy doprowadzić pewne sprawy do końca. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi