pawel116 Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 Witaj cyganiszko Pozwolisz, że opowiem Ci sen który mi się śnił dosyć dawno temu - ale zrobię to przez PW, gdyż jest dość intymny i nie chcę żeby wszyscy to czytali. Odpowiedzi możesz udzielić w tym wątku zgodnie z regulaminem forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość cyganicha Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Paweł sorry,teraz przeczytałam treść.odpiszę na pw interpretację.Pw czytałam wcześniej Pozdrawiam Cytuj
pawel116 Napisano 6 Października 2011 Autor Napisano 6 Października 2011 Chciałem Cię tylko poinformować, że już nie musisz mi interpretować tego snu, bo i tak to nie ma dla mnie znaczenia, było minęło... Cytuj
Gość cyganicha Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 Znaczy,że późniejsze Twoje sny i to co próbowałam Ci podpowiedzieć przyniosły zmiany w Tobie. Bardzo się cieszę Powodzenia! Pozdrawiam cieplutko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi