xavian Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 jakis miesiac temu mialam dziwnz sen... snilo mi sie, ze zostalam mama, na swiat przyszly blizniaki, chlopczyk i dziewczynka.do dzis pamietam obraz pomieszczenia, w ktorym lezaly. ciemny, ogromny, ponury pokoj, na srodku dwa inkubatory, stojace w formie jak ta /\. W sloneczny dzien chwalilam sie wszystkim jak nazwe corke. Oliwja, ze to takie piekne imie. w snie nie widzialam ani siebie, ani tych ludzi, ktorym sie chwale. dla chlopca nie mialam imienia. ktos mi powiedzial, nie wiem kto, bo nikogo nie widzialm w tym snie, ze jesli chlopiec nie bedzie mial imienia to nie bedzie mogl opuscic tego ponurego pokoju, w ktorym lezal w inkubatorze. ja bezradnie szukalam imienia, ale nadarmo. i tak sie sen skonczyl moze ktos ma pomysl, o czym sen mowi? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 xavian, taki sen nie wróży najlepiej. To znak, że znalazłaś się na rozstaju (dodatkowo podkreśla to kształt /\). Musisz wybrać właściwą drogę ale niezależnie od tego jaką strategię obierzesz, nie odniesiesz sukcesów. Jednym słowem, szczęście ostatnio Ci nie sprzyja. A propos imienia Oliwia: Kobieta o takim imieniu jest obdarzona wieloma pozytywnymi cechami charakteru: jest dostojna, pogodna, sprawiedliwa, posłuszna rodzicom (...) Może to być wskazanie, że wykazując się takimi cechami będzie Ci łatwiej w tym ciężkim czasie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts