czure Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą zdrowia i finansów. Ostatnio z jednym i drugim u mnie nie ciekawie :_beczy::_beczy: O uczucia nie pytam bo i też nie ma o co... z góry ślicznie dziękuje. 09.01.1982 Cytuj
syla3 Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 jezeli chodzi o finanse to zapytałam czy do pół roku sie poprawią i wprawdzie nie widac denarów , bo obecnie jest ci cięzko , ale jakos dajesz rade , ale widac wyjazd , podróz , mozliwe ze za granicę . jezeli chodzi o zdrowie to mozesz miec kłopoty z kregosłupem, stawy , choroby krwi to w czakrze korzenia , która jest odpowiedzialna za nasze bezpieczenstwo , a u Ciebie mozesz czuc sie samotna w tej kwestii i miec leki , obawy i niezdecydowanie. Także czakra sakralna nie jest dobra tu mogą wystapic jakies przewlekłe choroby lub stany zapalne organów płciowych , nerek lub pęcherza. To czakra relacji międzyludzkich zwłazcza wobec płci przeciwnej , a takze sił twórczych i energii seksualnej , co u Ciebie moze byc zamkniecie na drugiego człowieka i brak czułosci dla partnera. Równiez moga byc problemy z czakrą gardła , która jest pomostem pomiedzy mysleniem , a czuciem i poprzez te czakre komunikumujemy się i wyrazamy siebie . ty możesz nie umiec wyrazac tego co czujesz , a transformujesz swoje mysli bojąc się oceny innych i nie wchodzisz w dyskusje . To choroby gardła, tarczycy,napadowe pocenie sie , depresja.Raczej kierujesz sie rozsadkiem niz uczuciami i do wszystkiego podchodzisz z dystansem i chłodno , a nawet krytycznie. Cytuj
czure Napisano 29 Września 2011 Autor Napisano 29 Września 2011 Dziękuję ślicznie za wróżbę, ale co ja teraz mam zrobić???? nie podbudowało mnie to wręcz odwrotnie :beksa_na: Cytuj
syla3 Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 jezeli Ci naprawdę to co napisałam dolega to przeciez isc do lekarza , a jezeli to wyszły tylko twoje emocje na skutek trudnosci zyciowych to nie myslec negatywnie , że nic mi sie nie układa tylko wziac sie za siebie i isc do przodu , bo siedzenie i narzekanie nic nie da i samo sie nie zrobi , ani nie poprawi. Cytuj
czure Napisano 17 Października 2011 Autor Napisano 17 Października 2011 jeszcze raz dzięki , chociaż raczej chodziło mi o zdrowie psychiczne lub jak kto woli duchowe co do samej wróżby rozważam to co napisałaś w 2 pierwszych linijkach. reszta się nie zgadza, niestety , a może na szczęście... tak czy inaczej dzięki za odpowiedź... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi