Skocz do zawartości

latający koń...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co oznacza latający koń. Dzisiejszej nocy przyśniło mi się, że wyszłam przed dom ze znajomymi i rodziną. Głaskałam swojego psa. Pamiętam, że chwaliłam się, że jest mądry i jak się powie mu by kogoś przyprowadził to przyprowadzi go. Zobaczyłam, że druty na słupach elektrycznych się palą. Ktoś powiedział, że trzeba zadzwonić po straż. Już po chwili widziałam jak strażak gasił palące się druty, ale wtedy na czarnym niebie zobaczyłam konia ciągnącego wóz. (Nie miał on skrzydeł i nie wiem jakiego koloru był). Potem weszliśmy do domu jakby mojej sąsiadki która niby organizowała jakieś przyjęcie. Pamiętam najpierw jakby zbierali potrawy ze stołu (zwróciłam wtedy uwagę na plamę na stolę) a potem wnoszono je z powrotem i kładło się je znowu na stole. Przyjechała wtedy moja ciocia i kuzyni... Była smażona ryba na stole... Pamiętam, że pytałam się czy w czymś nie pomóc, ale powiedzieli że nie.

Pamiętam również, że spotkałam się z 2 koleżankami z którymi straciłam kontakt. Doszliśmy do przystanku i zobaczyłam, że jedzie mój autobus 155 (nie jeżdżę takim autobusem do domu). Wsiadłam do niego i usiadłam na samym końcu po prawej stronie (po stronie pasażera). Wtedy zobaczyłam, że tuż obok mnie leży garść monet (2zł, 5zł i jakieś inne drobiazgi). Kiedy wyciągałam rękę po nie wtedy mój dawny znajomy powiedział, że to są jego (jechał po lewej stronie tyłem do kierunku jazdy). Pamiętam, że na podłodze tż były jakieś dziwne monety, oraz to, że zaraz potem wysiadłam na następnym przystanku.

Poza tym jacyś obcokrajowcy na korytarzu robili zdjęcie moim ubraniom leżącym na krześle oraz przymierzali moje kolczyki, które im się bardzo podobały...

Co oznacza taki sen?