Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo prosze o wrozbe na najblizszy czas. Mam problemy w pracy i chciala bym wiedziec czy uda mi sie je rozwiazac.

Czy długo jeszcze bede czekac na miłosc ?

Czy moj syn sie troche uspokoi (jest w ciezkim okresie ) i daje mi troche do wiwatu .

Czy moje zycie nabierze sensu mam wrażenie że wszystko sprzysiegło sie przeciw mnie.

Alicja 30,08,1978 syn Norbert 07,04,1999

Napisano

Alicjo nie wiem jakiego typu sa te kłopoty w pracy ? , ale karty wskazuja ż e mozliwe ze na wiosne nastapiła jakas reorganizacja w twojej pracy i obecnie niezbyt dobrze czujesz się emocjonalne , jestes rozczarowana , ale na Jesieni powinno sie poprawic , chociaz praca jest nierównomierna i mozesz wiecej dawac z siebie niz otrzymywac . W zimę bedzie stabilnie , ale ograniczenia finansowe.

Jezeli chodzi o miłośc to na Wiosnę powinien pojawic sie pan przystojny i energiczny z , którym dosyc szybko nawiazesz dobry kontakt i może to byc zwiazek nieformalny .

Twój syn to dosyc energiczny zywiołowy chłopak , wszędzie go pełno , ale przezywa cos co nagle runeło i najprawdopodobniej brakuje mu pełnej rodziny i czasami chłopak może rozpaczac po utracie kogos lub czegos i miec stany przygneienia.karty pokazują , ze planuje jakis wyjazd , który dojdzie do realizacji.Pozdrawiam.

Napisano

Jaki wyjazd on ma dopiero 12 lat czy mozesz cos blizej o tym powiedziec?

Oraz czy do konca roku uda mi sie pozamykac moje zobowiazania>?