Endi Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Witam serdecznie, to mój pierwszy post, mam na imię Andrzej, uprzejmie proszę o interpretację mojego snu z dzisiejszej nocy. Otóż byłem świadkiem zasłabnięcia papieża JPII, podbiegłem by uchronić go przed upadkiem, gdy chwyciłem go w ramiona, umarł na moich rękach... W dłoni trzymał kartkę z symbolami, podobnymi do symboli ozaczającymi płęć chyba były to kółka ze strzałami - czyli męskie. Gdy papież dokonał żywota, ktoś z obecnych przy tym fakcie zauważył iż rysynki na kartce którą trzymał papież wskazywały punkt na niebie, ja oraz obecni ze mną ludzie podnieśliśmy głowę w tym kierunku i okazało się iż wskazują one gwiazdę - jedyną która aktulanie świeciła na niebie.......pisząc te słowa mam dreszcze na plecach... Sen wywołał u mnei ogromne emocje i zastanowił... Aktualnie jestem w trakcie zakładania małego biznesiku ze znajomym, ogromnie zależy przede wszystkim mi na jego rozpoczęciu i rozkręceniu, jestem ogromnie zaangażowany, jednak mam obawy co do predyspozycji i możliwości mojego kolegi - żyję tym tematem od dłuższego czasu, może sen dotyczy mojej obecnej sytuacji. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji snu, z góry dziękuję...... Andrzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Hmmm.... po pierwsze mysle, ze bardzo byłes zwiazany emocjonalnie z papiezem i stad sen o nim.... tak na prawde brakuje Ci jego.... Gwiazda i meski punkt.... Myślę, ze bedziesz mial syna;) to pierwsza mozliwosc Druga, ze masz w zyciu dokonac rzeczy wielkich i to tak jakbys dostawal od niego blogoslawienstwo, oraz mozliwe, ze czeka Cię sława oraz zaszczyty;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endi Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 Jeśli chodzi o syna - norma jest już wykonana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 zawsze moze byc nastepny;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts