jagmaja Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 CZęsto mam taką sytuację,ze kiedy mi sie coś sni,wiem,że to sen -pozwalam sobie w tym śnie na wiele bo wiem,ze śnie... często w tych snach śnia mi się zmarle osoby i wiem,że oni nie żyja a to sen-ale śnia mi sie z lat wstecz... czy ma ktoś z was podobne uczucie??? że w snie myśli o rzeczach,które musi zrobić jutro-to znaczy jak sie obudzi....a teraz wie,ze śni.... Cytuj
Ignorance Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 To co opisałaś to LD, czyli świadomy sen. Poczytaj sobie o tym tutaj: LD Cytuj
jagmaja Napisano 30 Września 2011 Autor Napisano 30 Września 2011 boziu jestemnowa nie wiem gdzie poczytac.... Cytuj
Ignorance Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Kliknij na ten drugi napis 'LD' z mojego poprzedniego posta Cytuj
Jasnosc Napisano 30 Listopada 2011 Napisano 30 Listopada 2011 Wpisz w wyszukiwarke na forum czym jest 'LD' i wyskoczy Ci cały szereg tematów,to nic trudnego. Cytuj
Alienta Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Masz kontakty ze zmarłymi, pamiętaj, że skoro wiesz że śnisz, możesz robić wszytsko, rozmawiać ze swoim przewodnikiem, wspominać poprzednie wcielenia... Cytuj
jagmaja Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Napisano 3 Stycznia 2012 zmarli czesto mi sie snia i wiem,ze nie zyja nawet we snie lepiej wygladaja niz za zycia...a kto to przewodnik? Cytuj
TrutH's Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Ja potrafię wyjść ze snu w każdym momencie. Śniąc otwieram oczy i budzę się wtedy pamiętam każdy szczegół.Mimo że kontroluje sen często on się wymyka i wtedy trzeba obserwować znaki,osoby sytuacje mają pewien przekaz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi