Skocz do zawartości

Prośba do Sheiny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. Rozstałam się z partnerem. Chciałabym wiedzieć czy wrócimy do siebie, czy czeka nas jeszcze jakaś wspólna przyszłość. Katarzyna22.03.1976 ,Adam 13.12.1979

Napisano

jak najbardziej wychodzicie mi jako para.. i będzie dużo radości z powrotu ;)

Napisano

Pan się będzie wzbraniał przed kontaktem, obawiał czegoś, ale myślę, że do 9 dni powinien się odezwać.

Koniecznie zweryfikuj.

Napisano

Droga Sheino. Partner odezwał się do córki , zaprosił ją na gofry. Umówił się , że w czwartek ją odwiedzi. Do mnie jednak jeszcze się nie odzywał. I nie wiem co dalej.

Pozdrawiam

Napisano

prosże czekac byc moze niedlugo się odezwie :) miw ychodzilo,ze tak bedzie

Napisano

Wróżba z kart z reguły jeżeli ma się spełnić to często robi to po dłuższym czasie, ja wole nei określać dokładnjie jak długim...rzadko się tego podejmuję, życze jednak,aby się sprawdziło prosze koniecznie dac znac.

Napisano

Witaj. Były partner poinformował mnie o przyjeździe swojej siostry z zagranicy i maja mi złożyć wizytę.Sheino mogłabyś sprawdzić jaki cel ma mieć ta wizyta i jak przebiegnie.

Pozdrawiam

Napisano

sprawdzialabym,ale obecnie mam i tak malo energi w wyniku przeziębienia i zpowodu tego tez nie wroze narazie :(