spaceman Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Dzisiaj ok 12 zapadłem w drzemkę i śnił mi się dziwny sen. Mianowicie śniło mi się że brałem ślub z kobietą -- hinduską która miała czarne jakby zabrudzone zęby.Jak na nią patrzyłem to po lewej stornie (czyli jej prawej) miała jakby zabrudzone te zęby jeden/dwa na górze i jeden/dwa na dole. Miała też w miejscu trzeciego oka tajemniczy kamień z czarną materią w środku która jakby pływała. Co on może oznaczać ? Cytuj
Gość e Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Nie jestem pewna, ale czy przypadkiem nie zacząłeś się interesować ezoteryką? Hinduizmem? Czakry, reinkarnacji, itd.? Cytuj
spaceman Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 Nie specjalnie , raczej nawet przestałem się tym interesować a tu taki sen. Myśle że to może być jakiś znak w jakim kierunku mam iść gdyż kilka lat temu śnił mi się bardzo realistyczny sen że szedłem przez mgłę aż doszedłem do posągu z głową słonia i rękami człowieka... najbardziej kształtowi odpowiada ten z hinduizmu o pogromcy demonów czy coś takiego....eh nie wiem...może w poprzednim życiu byłem hindusem ;-) Cytuj
Gość e Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 He, może... Czyli interesowałeś się kiedyś tą religią? Jeśli czujesz, ze to znak, że powinieneś zwróć się w tym kierunku to bardzo możliwe, bo w końcu w nas samych jest odpowiedź na to wszystko. Może powinieneś bardziej zaufać właśnie intuicji - czakra trzeciego oka. Szkoda, ze nie wiemy jaki to kamień był... Ale kolor czarny może wskazywać własnie, że zaniedbałeś swój rozwój duchowy. Cytuj
spaceman Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 To że zaniedbałem swój rozwój duchowy to jest pewne na bank ;-) dużo w życiu przeszedłem i możliwe że to znak żebym bardziej ufał własnej intuicji a co do kamienia to wyglądał on jak kanciaste oczko, czarne w środku ale ta czerń to jakby pływała, falowała... Cytuj
Gość e Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Wiesz bardziej chodziło mi o to jaki to konkretnie kamień był. Ale myślę, że Ty bardzo dobrze tłumaczysz ten sen. Zaufaj intuicji. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi