pawel116 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Witam. Dzisiaj śniło mi się, że siedziałem na murku pod blokiem swojej przyjaciółki. Miałem ze sobą młotek i uderzałem nim w jakieś drobne metalowe przedmioty typu nakrętki itp. Były one z miedzi. Kładłem je na tym murku i próbowałem je rozbić, ale nie dawałem rady, gdyż zwykły młotek się do tego nie nadawał bo był za lekki po prostu... Z oddali patrzył na mnie jakiś starszy mężczyzna. Co oznacza taki sen? Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2011 przez pawel116 Cytuj
Gość e Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 (edytowane) A więc, miedź symbolizuje planetę Wenus więc łączy się z kobiecą naturą. Próbujesz chyba zniszczyć w sobie tą delikatniejszą - kobiecą naturę Ciebie, tą bardziej uczuciową jednak nie udaje Ci się. Niepotrzebnie próbujesz zepchnąć na dalszy plan tą emocjonalność, która u Ciebie jest bardzo mocno zaznaczona. Musisz nauczyć się zachować harmonię pomiędzy sferą słoneczną i księżycową w sobie. Ten starzec co Ci się przygląda to jakby wskazówka, żebyś pokonał tą monotonię, która się wkradła do sentymentalnej natury Twojej duszy. Popracuj nad swoją osobowością. Pozdrawiam (: Edytowane 2 Października 2011 przez e Cytuj
tranquil Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 pawel a może przybity jakiś jesteś ? hehe Cytuj
pawel116 Napisano 5 Października 2011 Autor Napisano 5 Października 2011 No no no proszę sobie tu ze mnie nie żartować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi