gusia1967 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Miła Katjo, bardzo Cię proszę odpowiedz mi co mówią karty: czy powinnam pójść do pracy w UK w firmie gdzie aplikowałam i już byłam na interview, gdzie jestem bardzo poważnie brana pod uwagę, aby objąć stanowisko w tej firmie, ale czekam na ostateczna odpowiedź ( manager powiedziała mi, że w tej chwili rozpatrują moją kandydaturę i jeszcze jest tylko jedna osoba jako moja konkurentka) czy nie decydować się iść tam do pracy tylko podjąć i ukończyć kurs profesionalnego angielskiego dla asystentek i recepcjonistek ( będzie dla mnie bezpłatny, jeśli nadal zostanę jako poszukująca pracy ). Na ten kurs wysłałam już swoja aplikację i czekam na odpowiedź ( są jeszcze wolne miejsca więc powinnam się teraz dostać). Prosze Cię sprawdż co będzie dla mnie lepsze. Nadmieniam, że jeśli podejmę tę pracę, to już nie będę mogła skorzystać z tego darmowego kursu. Co w ogóle karty mówią o tej pracy, w której 3 dni temu byłam na interview ? Agnieszka 30-03-1967 pozdrawiam cieplutko z bardzo słonecznego Londynka,:oczko2: Agnieszka Cytuj
KatiJo Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Agnieszko - chyba uda mi się odpowiedzieć najwcześniej we wtorek... Pozdrawiam KatiJo Cytuj
gusia1967 Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 Dobrze miła Katjo będę czekać. pozdrawiam, agnieszka Cytuj
gusia1967 Napisano 5 Października 2011 Autor Napisano 5 Października 2011 Doga Katjo ten kurs już jest nieaktualny, natomiast połóż karty bardzo proszę na tę pracę, co już Ci powyżej pisałam. Moje pytania dotyczące tej pracy: Jak byłam postrzegana na rozmowie kwalifikacyjnej, która odbyła się w zeszłym tygodniu ? Czy się do mnie ten manager odezwie jak obiecał i czy dostanę tę pracę. Jak się będę w niej czuła i czy jest na długo. pozdrawiam i czekam na twoją odpowiedź, Agnieszka Cytuj
KatiJo Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Agnieszko - na rozmowie wypadłaś wyśmienicie. Karty mówią, że bardzo się spodobałaś i dostaniesz tę pracę. Odezwać powinni się do dwóch tygodni. W pracy będziesz się czuła spełniona i będziesz się mogła wykazać. Szybko zdobędziesz uznanie i może nawet awansujesz, zyskasz więcej samodzielności. Jedyne ostrzeżenie to Diabeł wychodzący z sumy kart odpowiadających na ostatnie pytanie... Może oznaczać jakieś męskie zakusy lub uzależnienia... Uważaj by nie wdawać się w żadne dziwne sytuacje. Rób, co do Ciebie należy i pozostań profesjonalistką, a wszystko będzie ok. Pozdrawiam KatiJo Cytuj
gusia1967 Napisano 6 Października 2011 Autor Napisano 6 Października 2011 Dziękuję Ci serdecznie, a czy mogła byś zobaczyć czy będę zadowolona w tej pracy z finansów ? Dziękuję z góry, Agnieszka Cytuj
KatiJo Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Myślę, że tak, skoro zadowolona będziesz całościowo. Pozdrawiam KJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi