madziula614 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Mój były chłopak ostatnio pisał mi jak rozmawialiśmy,że śniło mu się, że spotkaliśmy się tak jak to było gdy byliśmy razem(ponad2 lata temu), rozmawialiśmy sobie itd.,a później jak poszłam od niego to napisałam mu sms-a,że zapomniałam mu powiedzieć,że będziemy mieli razem dziecko. i się obudził . Co może oznaczać ten sen?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 mysle, ze dziecko jest zapowiedzia nowego etapu w waszej znajomosci;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziula614 Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 bardzo bym tego chciala.. ale jeszcze nie teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 To juz od Ciebie zalezy;) w kazdym badz razie gwiazdy wam sprzyjaja powodzenia;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziula614 Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 a moze to co innego oznaczac?? hm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 nie wiem mi sie wydaje ze to co napisałam Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziula614 Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 aha.. A masz moze czas i chęć,żeby porozmawiac prywatnie,tzn. popisac..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Madziu, ciężko zinterpretować sen opisany pośrednio. Jest tutaj pewna niejasność, ponieważ we śnie nie występuje symbol dziecka jako takiego, jest tylko wiadomość o dziecku. Żaden sennik nie objaśnia jeszcze symbolu sms'a jednak ja osobiście traktuję go jak 'list'. Jeśli tak miałabym rozpatrywać ten sen, to po prostu Twojemu byłemu przyśnił się sen zwiastujący jakieś wieści o zmianach w Twoim życiu. Nie podważam tutaj interpretacji Princess,możliwe, że on również myśli o nowym początku między Wami, jednak aby stwierdzić to na pewno musiałabym znać szczegóły - jak on zareagował na tę wiadomość - czy sie cieszył, czy raczej wystraszył. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Poczatek nowej znajomosci czy nowego etapu w zyciu tych dwojga nie zawsaze znaczy powrot.... jedynie poczatek... czy to nowej znajomosci, czy zycia calkiem bez siebie czy czegos tam innego jest to poczatek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziula614 Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 ciekawee ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts