mika43 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 W ostatnim czasie rzadko śni mi się coś sensownego, ale zapamiętałam kilka obrazów. 1. Śmierć ojca (mój tata żyje) - pamiętam, że ojciec zmarł, gdyż był pijany. Ja żałowałam, że nie zdążyłam się z nim pożegnać, miałam w ręku jego rzeczy i czułam żal. Cyganicho, czy ten sen może mieć coś wspólnego z pracą? Kilka lat temu śniło mi się, że mój ojciec zmarł, bo spadał mu cegła na głowę. Stałam w kolejce do spowiedzi, a ze mną kobieta ze sklepu.To było krótko po tym, gdy straciłam pracę. Potem dostałam nagrodę z dawnej pracy, a dwa tygodnie później znalazłam nowe zajęcie. 2. Buty i znów mój ojciec. Śniło mi się, że miał w kartonie dwa buty, ale każdy inny. Buty były nowe. Jeden jasnobeżowy z numerem 46, a drugi to mniejszy, biały botek. 3. Dzisiejszej nocy śniło mi się, że byłam w jakimś akademiku, w każdym razie w publicznym miejscu. Łazienki były na korytarzu. Poszłam pod prysznic, a dokładniej siedziałam w wannie w sukience - chyba żółtej lub różowej, na pewno jasnej. Nie miałam na sobie bielizny, ale sprawdziłam, że wanna jest w pomieszczeniu oddzielonym od drugiego pomieszczenia drzwiami, tam było jakby miejsce na ręcznik. W pewnym momencie ktoś wszedł do części, w której ja siedziałam w wannie. Cieszyłam się, że jestem w sukience, choć miałam świadomość braku bielizny Proszę Cię o pomoc, zawsze trafnie interpretujesz moje sny, może tym razem też się uda Cytuj
Gość cyganicha Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 Witaj Mika dziękuję może i tym razem się uda,spróbuję Ci podpowiedzieć Sen o Twoim ojcu,wiesz każdy ma inny swój osobisty sennik.Jeśli kiedyś jak mówisz dotyczył tego typu sen Twojej pracy nie twierdzę,że teraz musi byc inaczej.Być może trafnie sama go zrozumiałaś. Jednak ja mimo wszystko choć oczywiście mogę się mylić, skłaniałabym się do interpretacji,że masz wyrzuty sumienia i odczuwasz kaca moralnego z powodu byłego Twojego partnera. Coś Cie trapi,z czymś nie możesz sie pogodzić.Ale nastąpi jakiś przełom niebawem i ten etap zakończysz. Mika,mogę się mylić,jestem też tylko człowiekiem ale tak widzę Twój sen. Jakiś plan w związku z mężczyzną przerasta z jednej strony możliwości a przez to przynosi rozczarowanie.Ale też z drugiej strony nie pozostawia Tobie dosyć swobody.Czuć możesz się ograniczana i stłamszona.Sama najlepiej będziesz wiedziała o jakiego mężczyznę w Twoim życiu tu chodzi. Brak zdecydowania w miłości,oczekiwanie,,wahanie,rozterki.Jakby rozterki pomiędzy sercem a rozumem. czujesz się zmęczona ale odczuwasz też potrzebę czegoś nowego,nowego związku/uczucia?Przechodzisz lub zaraz będziesz przechodzić odnowę Twoją wewnętrzną.Nowy start w życiu,nowy związek,nowa miłość.Podążaj za głosem swojej intuicji,mądrości w oparciu o wcześniejsze doświadczenia.Pozdrawiam cieplutko i wszystkiego co najpiękniejsze życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi