pawel116 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Witam, proszę o interpretację poniższego snu: Byłem ze swoją żyjącą babcią i innymi ludźmi w dużej piwnicy. Wyglądem przypominała normalny pokój, była umeblowana. Wszyscy wypoczywali, część ludzi oglądała telewizję, część siedziała przy stole i rozmawiała. W pewnym momencie drzwi od piwnicy otworzyły się z hukiem. Do środka niczym błyskawica wpadło 3 chuliganów, którzy wyciągnęli ręce niczym jaszczurka język i zabrali wszystko, w tym ludzi... Trwało to ułamek sekundy. Następnie uciekli ze zdobyczą zostawiając otwarte drzwi. Zostałem tylko ja z babcią. Moim oczom ukazała się ciemność oraz zupełnie puste ściany. Chciałem stamtąd uciec, babcia też, ale baliśmy się, że oni są gdzieś w pobliżu i mogą po nas wrócić. Stanąłem więc w progu i wyjrzałem przez otwarte drzwi, żeby rozeznać się w sytuacji, ale wtedy sen się skończył. Pozdrawiam Cytuj
Gość e Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Piwnica to Twoja podświadomość - tutaj jest wszystko co chcielibyśmy ukryć i czym nie chcemy się chwalić. Jednak coś burzy spokój w Twoim umyśle. Tak jakbyś Ty czymś się dręczył i to pozbawiało Cię energii. Obok Ciebie jest Twoja babcia, która chyba próbuje naprowadzić Cię na właściwe tory. Powinieneś popracować nad swoją osobowością, nad negatywnymi cechami bo inaczej pozostaniesz w tej ciemności. Nie bój się wyjść z tego marazmu bo drzwi masz otwarte. Musisz koniecznie wyjść na jawie z tej symbolicznej piwnicy - matni. Pozdrawiam (: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi