lempicka Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Jestem Skorpionem on jest Koziorozcem,co o tym sadzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Obawiając się zranienia, oboje zachowujecie się dość nieufnie w stosunku do innych ludzi. Lęk ten może powodować również, że powstrzymujecie się z okazywaniem uczuć sobie nawzajem i ciężko Wam zdobyć się na całkowitą szczerość. Twojego partnera charakteryzuje większy obiektywizm, niezależność i chłód emocjonalny. Razem jednak zdolni jesteście do nawiązania głębokich i trwałych więzi. To para, która na pewno będzie na sobie polegać. Oboje są nieufni w miłości, ale kiedy przełamią pierwsze lody, ich związek będzie trwał bez zakłóceń. Pani Skorpion z chęcią zdobywać będzie powoli oziębłego i zdystansowanego Pana Koziorożca. Im bardziej Koziorożec będzie się opierał i uciekał, tym bardziej będzie wzrastał apetyt Skorpiona. Pan Koziorożec tylko pozornie nie będzie reagował na zaloty partnerki. W głębi duszy bardzo zaangażuje się w ten związek. Kiedy wreszcie dojdą do porozumienia, ich miłość będzie trwała wieki. Pani Skorpion stworzy Koziorożcowi stabilny i bezpieczny dom. Będą mieli podobne poglądy na temat spędzania wolnego czasu, inwestowania i gromadzenia oszczędności. Jeśli nie będą się kłócić o drobiazgi, przeżyją w zgodzie i spokoju wiele lat. źródło - Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski oraz Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_ Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Jestem Koziorożec i mój chłopak tez jest koziorożcem co o tym sądzicie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts