martamajkrzak21 Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Witam. Chciałabym prosić o wróżbę. Mój chłopak ze mną zerwał wczoraj, bo chce sobie wszystko poukładać. O co chodzi dokładniej? Czy on mnie kocha? Bo mimo to, że zerwał nie rozumiem czemu mi pisze, że nadal mnie kocha:((( Wrócimy do siebie? Bardzo proszę o pomoc:( Nie wiem co robić Jestem załamana, bo tak nagle zerwał... Marta 13.01.1990r. Marcin 12.09.1988r. Pozdrawiam. Cytuj
KatiJo Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 A nie prościej będzie z Nim porozmawiać? Cytuj
martamajkrzak21 Napisano 5 Października 2011 Autor Napisano 5 Października 2011 nie odzywa się do mnie teraz wolałabym wiedzieć co karty o tym mówią Cytuj
KatiJo Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Marto - karty mówią, że do siebie nie pasujecie i raczej się nie zejdziecie... Możliwe, że w życiu Marcina jest inna kobieta... Karty radzą Ci być silną i wytrwałą, niejako unieść się honorem... Absolutnie nie powinnaś się uginać i dawać mamić... W odpowiednim czasie pojawi się nowe uczucie, ale musisz trochę pobyć sama, uspokoić się, dojść do równowagi... Pozdrawiam KatiJo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi