Skocz do zawartości

Dzieci i koty

AprilGoodwill

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, Cyganicho!

Mialam dzis nad ranem bardzo wyrazny, bardzo niepokojacy sen.

Prosze o interpretacje.

Bylam w domu mojej Babci w swoim rodzinnym miescie.

To jest niedaleko od mojego domu, a mimo to przyjechal po mnie moj chlopak i chcial mnie podwiezc samochodem.

Podczas drogi zatrzymalismy sie na swiatlach, do naszego samochodu weszla kobieta z dzieckiem i malymi kotkami.

Prosila o podwiezienie na osiedle, ktore jest kolo mojego domu.

Droga, ktora w rzeczywistosci jest krotka, wydluzala sie.

W pewnym momencie znow sie zatrzymalismy i kolejna kobieta z dzieckiem chciala wejsc do samochodu.

Wtedy ja wyjelam scyzoryk i chcialam zmusic je do wyjscia, ale one tez mialy scyzoryki i umowilismy sie, ze jednak je podwieziemy.

Jedna kobieta siedziala na siedzeniu obok kierowcy, ja z tylu, miedzy mna dziecko, obok mnie kobieta z dzieckiem.

Zauwazylam, ze dziecko, ktore siedzi obok mnie wyciaga do mnie raczki.

Dziecko mialo zespol Downa. Wzielam je w na kolana, a ono mnie ugryzlo w ramie.

Potem nasz samochod sie wydluzyl, powiekszyl, a na podlodze chodzily sobie male kotki...

Na jawie: duzo stresu zwiazanego ze stazem, nowymi studiami, zobowiazaniami, nieporozumienia z chlopakiem. :/

Pozdrawiam,

April

Napisano

Witaj April

i te nieporozumienia z chłopakiem w realu oraz Twoje przemyślenia i emocje w tej kwestii mają swoje ujście w Twoim śnie. Problem przy Tobie który trwa i rozciąga się w czasie.Przygotuj się na to,że nieporozumienia jeszcze trwać będą.To nie koniec.Przynajmniej taki jest przekaz z tego snu. Czy te nieporozumienia nie mają czasem tez związku z tym,że jest on manipulowany przez jakąś kobietę? Może tak być. Nie twierdzę na pewno ale uważam,że coś może byc na rzeczy. Pozdrawiam i wszystkiego co najpiękniejsze życzę. Tylko przyjemnych zdarzeń :)

Napisano

Dzieki, Cyganicho!

O ile wiem, to w jego zyciu nie ma innej kobiety. Ale byla. Poniewaz byla bardzo zaborcza, to zostawila podswiadoma informacje - kobity sa zaborcze.

No i ja niestety za to place...

Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale ktoz to wie?... :/

No i jest jeszcze jego chora Mama, o ktora on sie bardzo martwi.

Niestety nieporozumienie, choc wytlumaczone, to pozostalo jeszcze "w powietrzu".

Pozdrawiam i dzieki za interpretacje,

Tobie tez wszystkiego co najlepsze i duzo zdrowia!

April

Napisano

Bardzo proszę April :)

czyli chodzi o jego Mamę, którą on się martwi, która jest chora.

Bądź cierpliwa, poukłada się dobrze między Wami.

Dziękuję ślicznie i pozdrawiam cieplutko :)

• 2 tygodnie później...
Napisano
Witaj April

i te nieporozumienia z chłopakiem w realu oraz Twoje przemyślenia i emocje w tej kwestii mają swoje ujście w Twoim śnie. Problem przy Tobie który trwa i rozciąga się w czasie.Przygotuj się na to,że nieporozumienia jeszcze trwać będą.To nie koniec.Przynajmniej taki jest przekaz z tego snu.

Weryfikacja:

Witaj, cyganicho!

Jest dokladnie tak, jak napisalas. Nieporozumienia sie niby rozwialy, ale wracaja od czasu do czasu, wiec Twoja interpretacja jak najbardziej trafna.

Dzieki,

April

Napisano

Hej April :) Pięknie dziękuję za weryfikację :) Cieszę się, że była trafna ale wolałabym się pomylić żebyś Ty mogła uniknąć powracających nieporozumień.

April one miną całkowicie, odejdą w niepamięć :) Bądź dobrej myśli, poukłada się :) Pozdrawiam cieplutko i bardzo proszę.

Napisano

Dzieki, dzieki za slowa otuchy, Cyganicho!

Oby sie sprawdzilo, co napisalas!

Pozdrawiam, duzo zdrowia!

April