sushi1 Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 proszę o interpretację moich snów,ponieważ ostatnio śniło mi się że umieram i byłam tego świadoma /umarłam/ i było mi tak przykro i wielki żal że to jeszcze nie teraz że szkoda życia i chcę żyć,że potem znowu ożyłam... lub śnią mi się odkopane zwłoki /trupy,kilka trupów/ ale one też potem ożywają .To były ostatnie dwie noce Cytuj
Gość cyganicha Napisano 15 Października 2011 Napisano 15 Października 2011 Nie należy bać się snów w których umieramy. Takie sny świadczą o tym,że przechodzimy z jednego etapu w naszym zyciu do innego nowego.Sen tez może mówić o tym,że czegoś nie tolerujesz, tym bardziej,że sny o śmierci lub ze śmiercią w jakiś sposób związane powracają.Cos musisz zrozumieć, cos zmienić, cos nowego dostajesz w swoim życiu lub sama dokonujesz wyborów, które zmieniają Twoja sytuację.Sen powtarzający to Twoje osobiste zmagania mające służyć Twojemu rozwojowi.Odpowiada temu co powraca w życiu.Wskazuje słabości,nad którymi powinnaś zapanować,coś zrozumieć.Wskazuje Ci drogę osobistego rozwoju,mówi o tym,że musisz coś zrozumieć,czegoś się nauczyć.Zawiera wiadomość,której musisz wysłuchać.Sen taki odejdzie wtedy gdy niedokończone sprawy,które przedstawia zostaną przez Ciebie rozwiązane.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi