Skocz do zawartości

Sen o dzieciach w białych prześcieradłach z świecami w ręku.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śni mi się często pewien odcinek drogi , po której jedzie tramwaj , jest to zawsze ta sama droga , a ja wracam z pracy i widzę zaistniały wypadek , za każdym razem są inne ofiary. Miałam dzisiejszej nocy sen , że wracając widziałam szeregi małych dzieci wiek ok 6-8 lat , stali po obydwu stronach chodnika , odziani w białe prześcieradła i kapturami na głowach , trzymali świece w ręku. Na środku jezdni leżały ofiary wypadku , były pogotowia , a ja byłam przerażona . Proszę o interpretację .

Napisano

Witam

Czy ten odcinek drogi istnieje rzeczywiście? Czy ma dla Ciebie jakieś znaczenia?(w sensie czy coś się tam wydarzyło co dot. Ciebie etc..)

Dzieci w białych prześcieradłach i kapturach ze świecami być mogą oznaczać niewinną śmierć (być może śmierć dzieci?)

Napisano (edytowane)

Nic nigdy tam się nie wydarzyło , droga ta istnieje rzeczywiście to miejsce gdzie kiedyś pracowałam, dziś znowu miałam taki sen , że jadę tramwajem pełnym samych mężczyzn , na podłożu w tramwaju chodziły skorpiony , skorpiony różnej wielkości , jeden z pasażerów wrzucił mi na tył pleców jednego z nich . .. Te sny mam moze od ponad roku , tylko ten odcinek drogi , a na ulicy zawsze jest masa krwi!!! jest też dużo gapiów , ale ja unikam wtedy tego miejsca i kiedy chcę iść inną drogą by tego nie oglądać zawsze się budzę. Dodam z tego co wiem ze w latach 1939-1945 , zostali tam rozstrzelani ludzie . Do teraz stoi pomnik ku tczci poległych.

Edytowane przez ksena999
Napisano
Dodam z tego co wiem ze w latach 1939-1945 , zostali tam rozstrzelani ludzie . Do teraz stoi pomnik ku tczci poległych.

Witam!

Moim zdaniem ten sen z tobą i z wydarzeniami w twoim zyciu nie ma nic wspólnego ( chyba że tyczy się to poprzednich w cieleń).

Przyczyny snu mogą być dwie:

1) uświadomiłaś sobie że to miejsce jest miejscem tragedii

2) odbierasz intuicyjnie złe wibracje tego miejsca.

Pozdrawiam:

Sławomir