Skocz do zawartości

prosze o wrozbe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam prozbe prosze mi pomuc otwarlam sklep ale nie leci jak myslalam czy mam szanse na powodzenie

ewa2.09.63

pozdrawiam i dziekuje

Napisano

Ewcia kiedy otworzyłas sklep??

Postawie ci karty jak się będzie działo z twoim interesem do pól roku.

Napisano
Ewcia kiedy otworzyłas sklep??

Postawie ci karty jak się będzie działo z twoim interesem do pól roku.

Witam sklep otworzylam dokladnie 31.03 tego roku

dziekuje i pozdrawiam

Napisano

Na te chwile widać ze ciężko pracujesz. Są niewielkie dochody ale ty bardzo dbasz o ten interes.

Ewa np słuchaj jakie mam karty na najbliższe pól roku. Paz pucharów 10 monet 3 monet. No super wogole

super sprawa ale tak jakby słuchaj trochę musisz to rozwinąć. Gdzieś dać reklamę. Jakiś

szyld np w ta stronę do sklepu.

Poza tym nie wiem czy jakiś wspólnik się nie pojawi i zaproponuje współpracę.

Natomiast wszystko Ewa idzie ku lepszemu.

Jak dla mnie będzie dobrze. Strasznie lubię jak mi się takie ładne karty pokazują :)

Napisano
Na te chwile widać ze ciężko pracujesz. Są niewielkie dochody ale ty bardzo dbasz o ten interes.

Ewa np słuchaj jakie mam karty na najbliższe pól roku. Paz pucharów 10 monet 3 monet. No super wogole

super sprawa ale tak jakby słuchaj trochę musisz to rozwinąć. Gdzieś dać reklamę. Jakiś

szyld np w ta stronę do sklepu.

Poza tym nie wiem czy jakiś wspólnik się nie pojawi i zaproponuje współpracę.

Natomiast wszystko Ewa idzie ku lepszemu.

Jak dla mnie będzie dobrze. Strasznie lubię jak mi się takie ładne karty pokazują :)

Dziekuje bardzo serdecznie musze powiedziec ze odetchnelam z ulga czytajac twe slowa ,bo po malu tracilam nadzieje

dziekuje ,dziekuje serdecznie za przemila rade

pozdrawiam ewa

Napisano

Ewa tylko nie spocywaj na laurach. Pamiętaj ze karty to nie wyrocznia samo z siebie się

nie zrobi :)

będę trzymać kciuki. Dawaj znać jak postępy :).

Napisano

hej a jaki to jest sklep? Ile sklepów o podobnym asortymencie jest w pobliżu. Wiesz na początku zazwyczaj się notouje stratę dopiero potem coś z tego jest. Nauczyłam się nie poddawać :)

Napisano

nie mam zamiaru sie poddac chociaz niekiedy nadchodza chwile ze mam watpliwosci i obawe czy zdolam to rozkrecic zeby sie oplacilo ,ale za chwile mysle nie musze to podolac

dziekuje bede pisac jak leci pozdrawiam

ewa

Napisano
hej a jaki to jest sklep? Ile sklepów o podobnym asortymencie jest w pobliżu. Wiesz na początku zazwyczaj się notouje stratę dopiero potem coś z tego jest. Nauczyłam się nie poddawać :)

Hei muj sklep to sklep spozywczy z polskimi produktami w niemczech,w poblizu ok 5km jest jeszcze jeden taki sam sklep ale nie zamiezam sie poddac i mam nadzieje ze bedzie lepiej

pozdrawiam ewa

Napisano
wysokie masz ceny?

nie ceny mam stosunkowo niskie nizsze niz inne polskie sklepy