ziuta1 Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 mam prozbe prosze mi pomuc otwarlam sklep ale nie leci jak myslalam czy mam szanse na powodzenie ewa2.09.63 pozdrawiam i dziekuje Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Ewcia kiedy otworzyłas sklep?? Postawie ci karty jak się będzie działo z twoim interesem do pól roku. Cytuj
ziuta1 Napisano 12 Października 2011 Autor Napisano 12 Października 2011 Ewcia kiedy otworzyłas sklep??Postawie ci karty jak się będzie działo z twoim interesem do pól roku. Witam sklep otworzylam dokladnie 31.03 tego roku dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Na te chwile widać ze ciężko pracujesz. Są niewielkie dochody ale ty bardzo dbasz o ten interes. Ewa np słuchaj jakie mam karty na najbliższe pól roku. Paz pucharów 10 monet 3 monet. No super wogole super sprawa ale tak jakby słuchaj trochę musisz to rozwinąć. Gdzieś dać reklamę. Jakiś szyld np w ta stronę do sklepu. Poza tym nie wiem czy jakiś wspólnik się nie pojawi i zaproponuje współpracę. Natomiast wszystko Ewa idzie ku lepszemu. Jak dla mnie będzie dobrze. Strasznie lubię jak mi się takie ładne karty pokazują Cytuj
ziuta1 Napisano 12 Października 2011 Autor Napisano 12 Października 2011 Na te chwile widać ze ciężko pracujesz. Są niewielkie dochody ale ty bardzo dbasz o ten interes.Ewa np słuchaj jakie mam karty na najbliższe pól roku. Paz pucharów 10 monet 3 monet. No super wogole super sprawa ale tak jakby słuchaj trochę musisz to rozwinąć. Gdzieś dać reklamę. Jakiś szyld np w ta stronę do sklepu. Poza tym nie wiem czy jakiś wspólnik się nie pojawi i zaproponuje współpracę. Natomiast wszystko Ewa idzie ku lepszemu. Jak dla mnie będzie dobrze. Strasznie lubię jak mi się takie ładne karty pokazują Dziekuje bardzo serdecznie musze powiedziec ze odetchnelam z ulga czytajac twe slowa ,bo po malu tracilam nadzieje dziekuje ,dziekuje serdecznie za przemila rade pozdrawiam ewa Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Ewa tylko nie spocywaj na laurach. Pamiętaj ze karty to nie wyrocznia samo z siebie się nie zrobi będę trzymać kciuki. Dawaj znać jak postępy . Cytuj
Costadesol Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 hej a jaki to jest sklep? Ile sklepów o podobnym asortymencie jest w pobliżu. Wiesz na początku zazwyczaj się notouje stratę dopiero potem coś z tego jest. Nauczyłam się nie poddawać Cytuj
ziuta1 Napisano 13 Października 2011 Autor Napisano 13 Października 2011 nie mam zamiaru sie poddac chociaz niekiedy nadchodza chwile ze mam watpliwosci i obawe czy zdolam to rozkrecic zeby sie oplacilo ,ale za chwile mysle nie musze to podolac dziekuje bede pisac jak leci pozdrawiam ewa Cytuj
ziuta1 Napisano 13 Października 2011 Autor Napisano 13 Października 2011 hej a jaki to jest sklep? Ile sklepów o podobnym asortymencie jest w pobliżu. Wiesz na początku zazwyczaj się notouje stratę dopiero potem coś z tego jest. Nauczyłam się nie poddawać Hei muj sklep to sklep spozywczy z polskimi produktami w niemczech,w poblizu ok 5km jest jeszcze jeden taki sam sklep ale nie zamiezam sie poddac i mam nadzieje ze bedzie lepiej pozdrawiam ewa Cytuj
ziuta1 Napisano 13 Października 2011 Autor Napisano 13 Października 2011 wysokie masz ceny? nie ceny mam stosunkowo niskie nizsze niz inne polskie sklepy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi