rutka Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Witam .mam pytanie a zarazem proszę o wróżbę jestem zatrudniona w dużej firnie i jestem kierownikiem jednej z ich działów.w ostatnim czasie nie zgadzaja się finanse naszego sklepu .czy będę zwolniona ?co sie dzieje i czy widac przyczyny tych niedoborów Gosia 09 12 1975.dziękuje za poświęcony czas.... Cytuj
syla3 Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Gosiu karty wskazują , ze nie bedziesz zwolniona , ale mozesz byc zawieszona w czynnosciach , az sprawa sie wyjasni poniewaz wystapiła karta Wisielca .Tzn moze byc tez tak , ze ta sprawa utknie w martwym punkcie zawiesi sie i nie bedzie wyjasnienia. Wystapiła tez karta Diabła więc niestety , ale jest ktos nieuczciwy kto manipuluje i liczy na łaskawy los że mu się uda . Czy wyjasni sie sprawa niedoborów finansowych karty wskazuja ze raczej pozostanie to w tajemnicy , i tu wystapiła karta Kapłanki wiec możliwe , ze to kobieta która zna tajemicę , ale niekoniecznie ja wyjawi i raczej trzeba bedzie uzupełnic straty.pozdrawiam. Edytowane 14 Października 2011 przez syla3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi