Nieśka Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Goyu,mam serdeczna prosbe... jesli znajdziesz czas odpowiedz mi prosze Staram sie w gminie o mieszkanie komunalne dla mnie i moich dzieci. Na chwile obecna moj wniosek zostal rozpatrzony pozytywnie,po wielkich trudach...czekam na odrebne pismo z wiadomoscia o umieszczeniu mnie na liscie oczekujacych. Chcialam zapytac,jak widzisz tą sytuacje,w jakim czasie otrzymam wlasne mieszkanie? Goyu reszte szczegółów wysle na priv. Z gory dziekuje Aga. Cytuj
goya Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 Żal serce ściska... Niesiu, finanse kiepskie do wiosny, potem oddech i wczesną jesienią powinno się coś poprostować... Mieszkanie będzie, ale na dzień dzisiejszy nie widzę tego tak optymistycznie czasowo... Tzn 2013 widzi mi się bardziej realistycznie niż przyszły rok... Brat? Rzuciłam I CHINGA... I zwróciło moją uwagę takie zdanie z wyroczni: "To zawstydza jego przeciwników i prowadzi do intryg i pomówień z ich strony." Jakby w nielicznych chwilach jasnego myślenia uświadamiał sobie, jak kiepsko wypada na Twoim tle... Choć żadna to pociecha... Życzę Ci wytrwałości w oczekiwaniu na lepsze dni... I ślę DUŻO Dobrej Energii Cytuj
Nieśka Napisano 14 Października 2011 Autor Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Ech Goya Kochana dziekuje za dobre słowo i dobrą energie Mysle czasem ile jeszcze wytrzymam.... Ciagle sama ze wszystkim... brakuje czasem drugiej polowki,zeby choc polowe ze mnie zdjeła ... A moj brat...rzeczywiscie czasem mam wrazenie jakby był zazdrosny o cos co wogole nie istnieje,co nigdy przenigdy nie mialo miejsca...ja nigdy nie bylam i nie chcialam byc lepsza od niego.... i tak jakby robil wszystko,aby mnie zniszczyc,osmieszyc,poniżyc,upokorzyć,zebym juz miala wszystkiego dość i sama coś(tylko co?) z tym zrobila...uciekac nie mam dokąd teraz to i mi zal serce scisnął w oczekiwaniu na lepsze dni...tylko ile jeszcze tego oczekiwania,a dam ja radę oczekiwac a jeszcze dzisiaj sypnela mi sie jedna z dodatkowych prac,a w zwiazku z tym mniej pieniazkow bedzie Z serca całego dziekuje Edytowane 15 Października 2011 przez Nieśka Cytuj
goya Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Niesiu. Nie widzę konkretów - to osiedle czy inne. Widzę zmianę miejsca i drogę ku lepszemu..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi